Držač virtualne slušalice, pribor za virtualne stvarnosti, osjetljiv na dodir kontrolora za virtualne stvarnosti, postolje za zaslon, jednostavna instalacija, nosač za Quest Oculus

( 0 )
213.86 kn 128.35 kn

Informacije o proizvodu

Držač virtualne slušalice, pribor za virtualne stvarnosti, osjetljiv na dodir kontrolora za virtualne slušalice, postolje za zaslon, kompaktan dizajn, držač olovke za slušalice, jednostavna instalacija za Oculus Quest

Lice:

1. Univerzalna kompatibilnost: Držač za slušalice virtualne stvarnosti namijenjen za smještaj većine garnitura virtualne stvarnosti, uključujući slušalice virtualne stvarnosti i kontroleri serije series.On pruža praktično rješenje za pohranu različitih postavke virtualne stvarnosti.

2. Organizaciju i vizualnu privlačnost: S pomoću baze za prikaz VR headset touch controllers možete pažljivo čuvati i pokazati svoju VR-slušalice i kontroleri, stvarajući estetski atraktivan okolinu koja povećava ukupnu vizualnu privlačnost vaše gaming zone.

3. Zaštita i prikaz: Kada slušalica virtualne stvarnosti ne koristi, stalak za nju štiti vaše slušalice virtualne stvarnosti i stavlja ga svi vide.Imajući ih упорядоченными i zaštićeno od ogrebotina, ona osigurava trajnost i besprijekornom stanju vaše vrijedne opreme virtualne stvarnosti.

4. Kompaktna konstrukcija: Kompaktna konstrukcija držača za olovke slušalice omogućuje učinkovito korištenje prostora, što ga čini pogodnim za manje gaming platformama ili ograničenog radnog mjesta.To pomaže da se uredi gaming zonu, imajući легкодоступность virtualne slušalice.

5. Jednostavan za instalaciju i lakši pristup: Mount station je dizajniran za jednostavnu instalaciju, koja vam omogućuje da brzo prilagoditi ga bez ikakvih komplikacija.Vaš virtualni slušalice i kontrolera će biti praktičan pristup, i kada želite da uronite u avanturu u virtualnoj stvarnosti.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Tip: NOSAČ

Kompatibilna model: za PS VR2 / Quest 3 / Quest 2 / Quest Pro / PS4VR / za HTC Vive / Valve Index / Pico 3 / Pico 4 VR

Naziv proizvoda: Držač za virtualne slušalice

Boja: bijela

Materijal: ABS

Težina pakiranja: oko 650 g

Paket veličina: 258.00x235.00x55.00 mm /10.16x9.25x2.17 inča

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x Držač virtualne slušalice

Više informacija

  • Kompatibilna model - Zadatak 3
  • Težina - 665.00 g
  • Naziv - ALLOYSEED
  • Vrsta - Montirati
  • Veličina - 10.16x9.25x2.17inch
  • Broj modela - Držač slušalice virtualne stvarnosti
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Oprema - DA
  • Kompatibilan brand - Zadatak 3

SKU: w7496


Naši (0)

Također mogu se sviđa