Bakreni hladnjak SSD 2280, ultra-tanki radijator statičkog diska 0,8 mm s термосиликоновой brtvom za SSD M. 2 NVMe 2280

( 0 )
41.09 kn 20.54 kn

Oznake za robe: Bakreni Hladnjak SSD-pogon 2280 Radijator Statičkog diska Bakreni Radijator M. 2 Radijator za grijanje Radijator statičkog diska

Informacije o proizvodu

Bakreni radijator M. 2 ultra tanki statički disk hladnjak promjera 0,8 mm 386,4 W/ (m k) s термосиликоновой brtvom za solid state drive M. 2 NVMe 2280

Lice:

1. Visoko kvalitetni materijal: Izrađen od crvenog bakra visoke toplinske vodljivosti 386,4 W / (m. k.), kemijski izravnam kako bi se spriječilo neravni i kratkih spojeva; Nakon ponovljenog procesa brušenje i glodanje površina je tretirana otpornost na oksidaciju, koja ne hrđa i ne oksidira, što ga čini čvršće nego obični mjedenih.U kombinaciji s vrlo učinkovitim теплопроводящей silikonskom brtvom to bolje uklanja toplinu i na njoj nije lako ostaviti otiske prstiju.Površina ne oksidira i ne potamni nakon duže upotrebe.

2. S теплопроводящей silikonske brtve: Теплопроводящая silikonska mast mekana i fleksibilna u kombinaciji s vrlo učinkovitim теплопроводящей silikonskom brtvom koja može stati snugly na površini elektroničkih uređaja.On također može popuniti praznine u частицах tvrdog diska, imajući rebra topline na istoj visini, tražeći brzo odvođenje topline i produljenje roka trajanja tvrdog diska.

3. Dizajn s защелкивающейся sadnje: Zahvaljujući dizajnu s защелкивающейся sadnje i pouzdan kompatibilnost radijator može pričvrstiti direktno na vaš hard disk, čime se eliminira problem povećanje visine uslijed stjecanja gumenim prstenom.

4. Da ste dobili: hladnjak 0,8 mm * 1 + vijak za pričvršćivanje tvrdog diska * 2 + теплопроводящая silikonska brtva * 17 + magnetska s usisne odvijač * 1

5. Garancija zadovoljstva: Mi težimo osigurati svakom klijentu najviši standard usluge kupcima, kako bi vam pružiti ugodno iskustvo iz kupovine.Ako imate bilo kakvih pitanja ili vam je potrebna pomoć, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas izravno.

Specifikacija:

Marka proizvoda: FinalCool

Model proizvoda: M08 EVO

Materijal proizvoda: crvena mjed, кремниевая ploča

Boja proizvoda: zlatna

Proces proizvodnje: antioksidativni proces

Korištenje proizvoda: Pogodna za ssd M. 2 2280 22110, ne podržava diskove mSATA, podržava diskove s tipkama B, M.

Veličina proizvoda: oko 74x22 mm /2,91 x 0,86 u.

Debljina proizvoda: oko 0,8 mm / 0,03 cm

Težina proizvoda: 30 g

Vodič za instalaciju:

1. Očistite površinu solid state pogona od prašine i uljnih mrlja, kako bi se olakšalo uvođenje toplinu vodi silicijskih ploča za potpunije uklapaju.

(Podesite i potvrdite cijelu detalj)

(Mali detalj može uredno pričvršćena na glavni чипам upravljanje i cache ssd diskova, pružajući bolju vodljivost)

2. Otkine obostrani zaštitni sloj od теплопроводящего silicija i pričvrstite ga na hard disk sama. (Теплопроводящая кремниевая film ima malu viskoznost i lako se apsorbira na tvrdom disku)

3. Dodajte медную tanjur za odvod topline i pričvrstite ga bez gumenog prstena.

Napomena:

U opseg isporuke ovog proizvoda nije uključena ssd

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 Set x komplet za odvod topline

1. Sva roba će biti dva puta provjereni i dobro upakiran prije slanja.Roba

će biti poslan u roku 3-7 radnih dana, nakon plaćanja vaše narudžbe kupaca.Jer imamo tisuće narudžbi svaki dan.Moramo organizirati slanje jedan po jedan red.Poslat ćemo vam robu u što kraćem roku.

2. Šaljemo samo potvrdio adresu naloga.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

3. Obično dostava uputili do mjesta odredišta traje oko 20-60 radnih dana (u udaljenim područjima, to može potrajati malo više vremena).U međuvremenu, možete odabrati DHL Express, skratiti vrijeme isporuke, ako vam je hitno potrebna rezervacija.

4. Ako niste dobili narudžbu u roku od 60 radnih dana, molim vas, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.

1. Ako niste zadovoljni proizvodom, ako ga primite, molim vas, vratite ga u roku od 10 dana za zamjenu ili povrat novca.Molimo kontaktirajte nas prije nego što se vrati ga.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak.

3. Mi ćemo povrat novca u cijelosti po primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu.

4. Ako je proizvod oštećen tijekom transporta ili ne može se koristiti u normalnom načinu rada, molimo pošaljite nam pravi fotografije robe, a mi ćemo vam vratiti novac.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Vaše zadovoljstvo - naš первостепенный prioritet!

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Bakreni radijator M. 2 - Bakreni hladnjak SSD 2280
  • Vrsta - kabelski adapter
  • Radijator statičkog diska - Radijator statičkog diska

SKU: w6405


Naši (0)

Također mogu se sviđa