Dekor u obliku šišmiša Na Halloween Akril Витражная znak na prozoru s metalnim lancima Nakit u obliku šišmiša na trijemu s Duhovima

( 0 )
36.08 kn 23.45 kn

Vrsta: Za dom i vrt

Informacije o proizvodu

Dodajte grozan bar u vaš interijer s ovim pluća ukrasne šišmiša!Idealno pogodna za višenamjensko korištenje, oni imaju široku primjenu od stranaka u čast noći vještica do ukras tijekom cijele godine.Će biti odličan poklon za sve koji vole malo prepala u svom životu.

Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Ukras u obliku šišmiša

Boja: u boji + siva

Materijal: akril

Veličina: (približan iznos) 17 * 5 cm / 6,69 * 1,97 cm

Težina: oko 35 g

Pakiranje list:

Ukras u obliku šišmiša * 1pc

Saznajte više o proizvodu

1. Atmosferski dodatak: Poboljšati ugođaj Halloween uz pomoć tih kreativni razvijenih akril ukrasa u obliku šišmiša, koji imaju жутковатую realan oblik i boju, dodajući vašim ukrasima dodir jedinstvenosti.

2. Trajnost: Ovaj dekor "šišmiš" je izrađen od pouzdanog akrilnog materijala, a dizajniran je za dugi vijek trajanja.On je otporan na deformacije i oštećenja i podnosi različite vremenske uvjete.Osim toga, on je otporan na blijeđenje i otporan na vodu, a zahvaljujući svom blagi dizajn pogodan za bilo kakve zidove ili prostorije.

3. Univerzalni ukras: Ovaj akril dekor "šišmiš" se može koristiti za razne aktivnosti, kao što su restorani, barovi, škole, zidovi, stana i prozora.Oni su jednostavni za instalaciju i skidanja i mogu stvoriti жуткую atmosferu za Noć vještica ili bilo koje druge aktivnosti.

4. Široka primjena: Od stvaranja hladnim dušu ugođaj Halloween do prenosim игривого šarm sobi svog malog djeteta ili demonstracija vašeg divljenja svojim miševima - ove akril dekoracije u obliku šišmiša savršeni za bilo koju dob i spol.Njihova primjena je bezgranična, bez obzira подвешиваются li su na zidovima, prozorima ili vratima, idealne su za sve.

5. Izuzetan dar: doživjeti bilo koji prostor u ovim rijetkim akrilnog dekor "šišmiš".Izrađen od visokokvalitetnog materijala koji se lako čiste, to je idealno za bilo koju prigodu.Objesite ga na bilo koju površinu i привнесите u svoj dom dodir strašna zabave.Iznenadite svoju obitelj i prijatelje ovim originalnim darom, koji su sigurno će njegovati.

Više informacija

  • E - no
  • Broj modela - Akril dekor u obliku šišmiša
  • Materijal - PAMUK
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Izgovor - Noć vještica

SKU: w6345


Naši (0)

Također mogu se sviđa