Solarni Svijeće Solarni Ljeskanje Toplo Bijelo Svjetlo svijeća za Višekratnu upotrebu Led Čajne svijeće Беспламенные svijeće rasvjeta za vrt

( 0 )
49.00 kn 24.46 kn

Vrsta: Kućni Dekor

Informacije o proizvodu

Uživajte u toplim odsjajem solarnih svijeće na otvorenom.Ove svjetiljke otporne na atmosferske uvjete te se automatski uključuje u sumrak i isključeni u zoru.Uštedite poslove i troškove zamjene i punjenje kao.Bez dima, bez plamena, bez vatre, bez topline.Široka primjena za unutarnjeg dvorišta, vrta, terase, dvorišta i mnogo drugog.

Specifikacija:

Materijal kućišta lampe: ABS

Veličina: oko 5.4*5.3*5.3 CM/2.13*2.09*2.09 Inču.

Svijetla boja: imitacija svijeće, zrači toplo svjetlo

Solarna ploča: поликремниевая solarni panel

Način rada: inteligentno upravljanje rasvjetom + ručni prekidač

Vrijeme rasvjeta: 6 ~ 10 sati kada je baterija potpuno napunjena

Klasa vode: IP42 vodootporan

Napomena: morate pritisnuti prekidač u položaj ON., za početak punjenja i način rada.

Pakiranje list:

Ulični lampa na sunčanoj svijeća * 1

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Solarni dizajn: se osloboditi od komplikacija i troškova zamjene i punjenje kao s pomoću tih ekoloških i gospodarskih svijeće, koje se automatski uključuju u sumrak i gase u zoru.

2. Produženo osvjetljenje: Ove svijeće dobivaju energiju od sunca danju, i automatski se pale noću pomoću senzora za svjetlo koji određuje tamu.Oni mogu osigurati oko 8 sati rasvjete.

3. Otpornost na vodu: S tim solarnim svijeće možete uživati u toplim odsjajem trepćućeg plamena, bez brige o kiši, snijegu ili ljetnoj vrućini.Oni imaju vodootporni dizajn, što ih čini pogodnim za bilo koje aktivnosti na otvorenom.Jednostavno ih stavite na sunce i pustite ih puniti tijekom dana.

4. Sigurna uporaba: nema žica, nema baterije, nema problema.Samo stavite ove solarne svijeće na sunčano mjesto i neka se puniti tijekom dana.Oni će osvijetliti vaš otvoreni prostor blagim i umirujućim svjetlom noću.

5. Široka primjena: Ti solarni svijeća se mogu ukrasiti vaš Božić, dekoracija prozora, terase i stepeništa svojim udoban i praznikom svjetlosti.Oni su jednostavni za instalaciju i korištenje, a može napraviti bilo koji događaj još posebnijim.

Više informacija

  • Korištenje - uređenje kuće
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w5500


Naši (0)

Također mogu se sviđa