Zračni alat za napuhavanje automobilskih guma Prijenosni klima kompresor Auto Guma pumpa DC 12V 150PSI Automatska pumpa za automobile

( 0 )
243.26 kn 165.44 kn

Informacije o proizvodu

Auto-pneumatski alat za pumpanje guma Prijenosni klima kompresor auto guma pumpa DC 12V 150PSI automatska pumpa za automobile

[JEDNOSTAVAN za KORIŠTENJE] Samo jedan gumb - nema kompliciranih postavki.Jednostavno uključite, za početak inflacije, a zatim, kada je inflacija će završiti.To je tako jednostavno.

[BRZO PUMPANJE] Auto pumpa za pumpanje guma, čime pumpa auto guma 195 / 65R15 od 0 do 35 funti po kvadratnom inču, za samo 5 minuta.To je zgodan u vozilu u slučaju niskog tlaka u gumama na cestu.Prolazi više ponovljenih ispitivanja na sigurnost; s brzom hlađenju kako bi se produžio vijek trajanja dug.

[KOMPAKTNI PRIJENOSNI klima KOMPRESOR] Pumpa za auto guma razlikuje kompaktnim dimenzijama.Ga vrlo lako za pohranu u prtljažniku.Dostupnost u automobilu uređaje za pumpanje guma rješava i problem niskog tlaka zraka.

[LED] Priključite kabel za napajanje na auto-upaljač, lampica će se upaliti.Ovaj auto pumpa za pumpanje guma poboljšava vid i može osigurati svoju sigurnost čak i noću.

[VIŠENAMJENSKI mlaznice] ovaj шинному pumpu lako pristupiti, set uključuje 3 mlaznice i dodatni osigurač, koji su idealni za biciklističke gume, motocikle, vozila suv srednje veličine, plivanje prstenova.

Boja: crna

Materijal: ABS

Sadržaj pakiranja:

1 * Pumpa za auto guma

3 * Adapteri mlaznica

1 * Osigurač

1 * korisnički Vodič na kineskom i engleskom jeziku

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w54761


Naši (0)

Također mogu se sviđa