18 kom. Крючковые šipke za popravak oštećenja krila, komplet za spot popravak, sredstvo za uklanjanje ogrebotina na vratima, automatske alate za uklanjanje štete od tuče, ne zahtijevaju slikanja

( 0 )
653.42 kn 483.55 kn

Informacije o proizvodu

Lice: [Novi update] Štap-kuka sa ljubičasta ručkom, izrađen od visokokvalitetnog s elastičnom čelika, утолщен, čvrstoća je znatno poboljšana, da ga nije lako saviti ili slomiti, on je trajan, ne hrđa i uvijek održava svjetlinu.

[Dizajn zamjenu glave] On može zamijeniti glave pera različitih oblika, a jedan alat može riješiti mnoge probleme pri popravku vozila. [Umjetna konstrukcija] Dizajn ručke эргономична.Veliki dizajn ručke više pogodan u popravak i omogućuje da brzo popraviti udubljenja na kućištu.

[Višenamjenski glave za olovke od nehrđajućeg čelika] 7шт glave za olovke od nehrđajućeg čelika sa vijkom M8 svestran za popravak olovke, štap za uklanjanje oštećenja i дугового otpad, što je ekvivalent 14 vrstama funkcija popravak konkavnih i konveksnih površina ovog skupa dovoljno za popravak udubljenja cijelog automobila.

[Veličina šipke za kuke] Ih promjeri čine 8 mm i 10 mm, a dužina varira od 37 do 58 cm (pri ručnom mjerenju moguća mala odstupanja), što odgovara potrebama rada u različitim položajima i prostora, što olakšava korištenje i ne izaziva zabrinutost.

[Jednostavan za rukovanje i široko primjenjiva] Naše alate za popravak oštećenja pogodna za obradu lima automobila, hladnjaka, tijelo motocikla, strojeva za pranje rublja itd.

Specifikacija:

Alat za popravak ogrebotina na automobilu

Boja: kao na slici

Tip: kombinirana

Materijal: čelik

Veličina: 18 kom. / compl.

Kako koristiti?

Set alata za крючковых šipke:

1. potvrdite radijusa udubljenja.

2. stavite jastuk na vrata rupu i povećajte prostor.

3. odaberite odgovarajući kuka i umetnite ga u otvor.

4. usmjerite na stražnju stranu studenata i выдавите udubljenje.

5. Ako je površina выпуклая, lagano udarite njom nositi i nekoliko puta dodirnite čekić, sve dok površina ne postane glatka.

6. ako posredovanje i выпуклая površine su još uvijek prisutni, ponovite gore navedene korake sve dok ne budete zadovoljni rezultatom.

Sadržaj pakiranja:

3x крючковых štap

1x gumeni čekić

1x ručka za skidanje

7x glave za olovke od nehrđajućeg čelika

1x alat za uklanjanje krila

1x torba za zračne pumpe

2x S-oblika kuka

1x brtveni kuka

1x traka

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w53649


Naši (0)

Također mogu se sviđa