Okrugli inteligentni uređaj za zaštitu od gubitka, viseći elektronički lokator, Bluetooth-kompatibilni tracker, mobilni Bluetooth-kompatibilni lokator

( 0 )
61.20 kn 29.40 kn

Vrsta: Naljepnice

Informacije o proizvodu

Pažnju kupca iz SAD-a:

Područja gdje se skladište u SAD-u ne dostavi robe: Havaji, Aljaska, Puerto Rico, Guam i druge overseas SAD.I vojni adresu.Ali možete odabrati opciju slanja iz Kine.

Pažnja kupci iz Španjolske:

Ako u vašoj adresi naveden je sljedeći poštanski broj, molim vas, nemojte odabrati španjolski skladište.

Poštanski broj počinje s 35/38.

Isporuka sa skladišta u inozemstvu nije moguće.Ali možete odabrati opciju slanja iz Kine

Uređaj za zaštitu od gubitka održavanje kućne ljubimce Smart Finder za djecu, Mobilni Bluetooth-kompatibilni lokator uređaj za praćenje ključeva, elektronički lokator za praćenje torbice

Funkcija:

1. Tehnologija je kompatibilna s Bluetooth 5.0: To je mini-uređaj za praćenje koristi tehnologiju niske potrošnje energije, kompatibilan s Bluetooth 5.0, za povezivanje s vašim mobilnim uređajima kao što su pametni telefoni ili tableti, kroz program "iSearching".To vam omogućuje da lako pratiti i pronaći svoje vrijedne stvari (na primjer, ključeve, torba) i pruža podsjetnik za sprečavanje gubitka.Osim toga, on nudi značajke daljinskog upravljanja, kao što su fotografiranje ili snimanje zvuka, što ga čini univerzalnim za različite situacije, kao što su grupne fotografije ili селфи.

2. Širok raspon pokrića i svestranost upotrebu: Zahvaljujući učinkovitom udaljenosti do 25 metara na otvorenom ovaj GPS-tracker jamči da ćete biti u mogućnosti pronaći svoje stvari čak i na znatnoj udaljenosti.Također se može koristiti za praćenje vašeg djeteta ili kućne ljubimce, pružajući mirni, znajući da su na dohvat ruke.

3. Dugi vijek trajanja baterije: Bluetooth-kompatibilni adresi se koristi dugme baterija CR2032, koji povoljno kupiti u većim supermarketima i mini marketima.Samo s jedne tipkovnice baterijom može raditi više od šest mjeseci, osiguravajući kontinuirani rad bez česte zamjene.

4. Funkcija za pretraživanje predmeta: Jednostavno pričvrstite pet smart kids Finder na svojim vrijednim predmetima, i kada je priključen na programu putem Bluetooth-kompatibilni sučelje, možete koristiti funkciju pretraživanja programa za uređaj za zaštitu od gubitka издавало zvuk, pomaže vam da brzo pronađete svoje stvari.

5. Funkcija za pretraživanje telefona i obostrane alarm: Kad intelektualni lokator je spojen na vaš smartphone putem Bluetooth-kompatibilni, možete dvaput kliknuti gumb mobilnog Bluetooth-kompatibilnih latitude, da bi se nazvati svoj telefon, pokretanjem zvučno upozorenje.Osim toga, aktiviranjem "Bluetooth-kompatibilni signal isključivanja" u postavkama aplikacije, i bežični lokator, i vaš telefon poslužuje alarm u slučaju nestanka, sprječava gubitak svoje stvari i nudi dvostruki sustav zaštite.

Specifikacija:

Certifikat: na upit

Porijeklo: kontinentalna Kina

Dobna skupina primjene: dijete

Tip: za kućnu uporabu

Materijal: akril / ABS

Veličina proizvoda: 42 x 42 x 8 mm / 1,7 x 1,7 x 0,3 cm

Baterija: Button cell CR2032

Program: u potrazi za

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x mini-uređaj za praćenje

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w52890


Naši (0)

Također mogu se sviđa