Šator za trampolin 14 m 16 METARA, Torbica za Trampolin s Izravnom Šestom 14 m / 16 METARA, Cijele Trampolin sa 6 W-образными Nogama, Šator za Trampolin C

( 0 )
2 802.05 kn 1 260.95 kn

Informacije o proizvodu

za trampolini sa šest ravnih шестами ili 6 W-образными noge s košarkaškoga prstenom ili bez njega.Naš батутный tenda može pružiti ormar, udoban i siguran prostor za igru vaše djece na otvorenom.

Posebna gusta tkanina za gornjem lijevom kutu, više izdržljiva.u lijevom kutu ima dvije переключаемые munje, koji se mogu održavati trampolini s košarkaškoga prstenom ili bez njega.

Ovaj šator na napuhavanje je izrađena od čvrste poliesterske tkanine, ona je otporna na atmosferske utjecaje i uv zračenje.Puni torbica za trampolin, koji zatvara cijeli trampolin, štiteći svoju djecu od vlage, uboda insekata i štetnih uv zraka od izravnog sunčevog svjetla.

Praktičan prednji ulaz s patent-zatvarač za ulazak i izlazak.Pet neto prozora šesterokutna oblika s vizir pružaju optimalnu cirkulaciju zraka i prozračnost unutrašnjosti šatora.Na vrhu prozora i sadrži vodootporan vizir za spremanje suhe tijekom kiše.

Ovaj батутный tenda je jednostavan za instalaciju, ne zahtijeva posebne alate ili profesionalne vještine i lako se instalira na stražnjem dvorištu.Možete ga ukloniti i oprati u stroju.Osim toga, što on pruža hlad, on također služi i kao kino na otvorenom, gdje se djeca mogu gledati neograničen broj filmova.

Više informacija

  • Dob - > 6 godina
  • Materijal - Inflatable igralište, Plastični igralište, Drveno igralište
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w5245


Naši (0)

Također mogu se sviđa