Moto Moto Rukavice ветрозащитные Zimske i Ljetne Rukavice Za Jahanje Muškarci Žene R2LC

( 0 )
322.46 kn 254.73 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

ООТДТИ

Vozite sigurno i elegantno u tim svim sezone respiring moto rukavice od karbonskih vlakana, dizajnirana za maksimalnu zaštitu od udaraca i oštećenja.

Ove univerzalne rukavice od karbonskih vlakana, pružajući izuzetne prozračnosti i protok zraka omogućuju da se osjećate ugodno tijekom putovanja na motociklu tijekom cijele godine.

Ove moto rukavice su izrađene od visoko kvalitetnih materijala od karbonskih vlakana, pružaju visoku čvrstoću i otpornost na habanje kako bi se osigurala dugogodišnjeg rada.

Iskusite siguran hvat i poboljšanu kontrolu tijekom vožnje zahvaljujući dizajnu ovih moto rukavice od karbonskih vlakana, pružaju optimalno upravljanje u različitim vremenskim uvjetima.

Svejedno da li dolazite na otvorenim cestama ili преодолеваете kompleks terena, te rukavice od karbonskih vlakana će biti savršen izbor za bilo koji ljubitelj motocikala, azila zaštitu i udobnost tijekom cijele godine.

Tehničke karakteristike:

Materijal: kožuh

Upućivanje uključuje:

1xMotorcycles rukavice

Napomena:

Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1 do 3 cm od-za ručno mjerenje, molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Više informacija

  • Materijal - Koža
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • CN - Guangdong

SKU: w52204


Naši (0)

Također mogu se sviđa