Visokokvalitetna Linija Taiji Od rosewood, bar proteinska Zdravlje, Štapići Za Borilačke vještine Kung fu, tai chi, Štapići za Qigong

( 0 )
1 149.96 kn 574.94 kn

Oznake za robe: zdravlje vladara taijiquan

Informacije o proizvodu

Materijal: kvalitetna южноамериканское crveno sandalovo drvo

Dužina: oko 49 cm

Promjer: Srednji promjer: 2,8 cm, s oba kraja oko 3,3 cm Težina: oko 280 g Ambalaža, u koju ulazi: 1 kom coli + paket Visoke kvalitete

Maloprodaja i veleprodaja

Napomena: slike u boji mogu se malo razlikovati od-iza monitora i tako dalje, što je neminovno, puno vam hvala na razumijevanju!

Napomena: slike u boji mogu se malo razlikovati od-iza monitora i tako dalje, što je neminovno, puno vam hvala na razumijevanju!

Dostava:

1. Za većinu zemalja u vrijeme isporuke je oko 1-2 ~ 35 dana, možda je potrebno više vremena, zbog lošeg vremena i sl.

2. Kupac snosi odgovornost za bilo koji carinski porez, взимаемую dužnost i tako dalje

Povrat novca:

Pažljivo smo testirali proizvode prije slanja, tako da obično problema s kvalitetom ne proizlazi.

Ako niste zadovoljni s kupnjom, možete zamijeniti za primljene robe.Morate nas kontaktirati u roku od 3 dana od primitka vaše narudžbe, mi ne snosimo odgovornost za bilo kakav problem nakon što ste potpisali pošiljke u roku od 3 dana, a mi ne prihvaćamo povrat novca.I morate platiti sve dodatne naknade za otpremu, kao vraćena roba mora biti pohranjeni u izvornom stanju.

Ako upućivanje će biti vraćen zbog krivnje kupca, na primjer, kupac nije platio carinski porez i tako dalje, onda ne povrat novca.Ako vam još uvijek treba upućivanje, poslat ćemo ga ponovno, ali morate platiti troškove dostave, puno vam hvala na razumijevanju!

Molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih problema, mi moramo učiniti sve što je moguće da vas zadovoljiti, nadam se da ćemo uspostaviti dugoročni i prijateljski odnos.

Više informacija

  • Broj modela - n01
  • Stil borilačkih vještina - kung-fu
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w5059


Naši (0)

Također mogu se sviđa