Navojni držač Gooseneck Stalak za kameru Višenamjenski nosač Silikonska stalak za радионяни Podesivi nosač za радионяни

( 5 )
45.73 kn 3.56 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

1. Fleksibilni nosač u obliku guska vrata - Uz pomoć ove nosače u obliku guska vrata možete savijati pod bilo kojim kutom i na svakom mjestu, omogućujući vam da prstenasti kameru za ogradu, веткам, vrata ручкам ili заборам.

2. Bez alata nije potrebno, vrlo je jednostavan za instalaciju, ne zahtijeva bušenje rupa i oštećenja zidova, samo savijte i prebacite ovu fleksibilnu гусиную vrat, ugostiti prstenasti kameru na bilo kojem mjestu pod bilo kojim željenim kutom.

3. Premium i dugotrajna -okretni nosač izrađen je od izdržljivog i teško silikona, koji može dugo da izdrži različite vremenske uvjete.Možete se bez ograničenja dati kružnom komori bilo kojem obliku i pod bilo kojim kutom.

4. Prijenosni i podesiv - podesiva guščiji vrat će vam pomoći napraviti fotografije, vlak direktan prijenos, snimanje videa na YouTube, podučavati jogu uživo, kuhati, baviti se sportom, voziti bicikl i tako dalje.

5. Široku primjenu - stalak za kameru gooseneck prenosivi / savijanje / regulirano.Bez obzira da li ste kod kuće / u uredu / školi / na otvorenom / na putu / u sportu / biciklom, možete postaviti stalak za web kamere, zajedno sa svojim web kamerama i pametnih telefona, neka to će vam pomoći učiniti fotografija / snimanje videa / voditi izravni prijenos / vlak online.

Više informacija

  • Broj modela - Stalak za kameru ZJ-WM6
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w495698


Naši (5)

Autor: Klijent
| 2024-01-05

SVE je u redu

Autor: Klijent
| 2023-12-27

Nikal za kamere

Autor: Klijent
| 2023-10-20

Vrlo dobar proizvod, brza dostava

Autor: Klijent
| 2023-11-23

OK

Autor: Klijent
| 2023-12-10

Dobar proizvod, brzu i pouzdanu isporuku. Veliko hvala.

Također mogu se sviđa