luksuzna bočica parfema Golden Rose za višekratnu upotrebu volumena 10 ml, Staklena Bočica eteričnog ulja u roli, Prazan kontejner za uzorke kozmetike

( 0 )
8.64 kn 5.52 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

1.No pukotina - naše bočice za parfem u vintage stilu s navojem vratom, koji se stapaju s poklopcima za dobro brtvljenje, može se učinkovito spriječiti bilo curenje tekućine.

2. Svestranost - ove prazne bočice za kapi se mogu koristiti za pohranu kapi za oči, uški ili ušnih kapi, eterična ulja, parfema, otapala i drugih tekućina. pogodan je za svakodnevnu njegu očiju, lica i tijela.

3.Travel udoban - antičke posude za mirisa портативны i lako, udobno smješteni u torbici ili kofer, što je vrlo korisno za obitelj, šetnje i putovanja.

4. Savršen poklon -slatka mala zlatar kristalna bočica, vrlo prigodna za putovanja, slanja umjetničkih zbirki stakla, suvenira, na majčin dan, Valentinovo, Božić, rođendan ili bilo koje druge aktivnosti.

5. Visoka kvaliteta, u bočici-капельница je izrađen od visoko kvalitetnih materijala, od debelog stakla, izdržljiv i otporan na udarce, može se ponovno koristiti uz pravilnu njegu i korištenje, trajati dugo vremena.

Specifikacija:

100% potpuno novu kvalitetu.

Naziv proizvoda: Bočica za parfem

Materijal: staklo

Boja: kao na slici

Veličina: 6,6 cm/2,6 inča * 3,5 cm/1,38 cm

Broj: 1pc

Set uključuje:

Bočica za parfem 1pc

Napomena:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, koji je prikazan na fotografijama.

2. Molimo vas, oprostite odstupanje u mjerenju na 1 cm/0,39 cm-3 cm/1,18 inča zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Naziv - Jiauting
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w493563


Naši (0)

Također mogu se sviđa