Auto HUD G2 sa sjedištem zaslon visoke razlučivosti, pokazivač brzine, krovno uređajem, univerzalna

( 0 )
179.89 kn 107.95 kn

Informacije o proizvodu

Značajke: GPS + dual-mode čipa BeiDou, može biti kompatibilan sa svim vozilima, uopće ne morate brinuti o problemima kompatibilnosti.

Koristeći visoku frekvenciju osvježavanja od 10 Hz do 10 sličica u sekundi, brzina vozila se ažurira brzo i bez odlaganja.

HPD je opremljen TFT-LCD ekrana visoke rezolucije za više jasan prikaz informacija, ультраминиатюрным dizajnom i cijeli niz tehnologija, koji su donijeti više zadovoljstva u vaše iskustvo vožnje.

Raspon kretanja - Opremljen GPS navigacijski kompas, koji pomaže vozaču da se naznačiti smjer.Opremljen светочувствительными elementima, koji se mogu regulirati vlastitu svjetlinu u skladu s različitim svjetlom, to bi mogao biti vrlo jasan na jakom svjetlu, pružajući sigurniju vožnju danju i noću.

Plug and PLAY - auto-prediktivni HUD prikaza omogućuje jednostavno spajanje i igru.Jednostavno ugradite uređaj u blizini s ploče s instrumentima.Automatska sinkronizacija za uključivanje i isključivanje napajanja u zavisnosti od paljenja motora.

Funkcija:

Glavobolja zaslon pogodan za sve modele, jednostavan, visoke razlučivosti, višenamjenski, funkcija prikaza G2, brzine vozila, sati, prijeđene udaljenosti, vremena putovanja, broj satelita, kompaktni telo, pogodan za smještaj, ne загораживает liniju pregled, više zaslona, prebacivanje jednom tipkom, dual-mode GPS čip + Beidou, profesionalni dizajn rješenja, snažnije performanse, izvor napajanja USB, potrošnja energije 0, prilagodljiva osjetljiv na svjetlo, automatski prekidač.

Materijal: plastika

boja: crna

Upućivanje sadržaj:

1 x zaslon osjetljiv na dodir

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w487947


Naši (0)

Također mogu se sviđa