Brzi traka stezaljke, traka stezaljke za obradu drveta, podesiv alat za stezanje okvira za slike

( 0 )
218.58 kn 161.74 kn

Vrsta: Okovi

Informacije o proizvodu

Brzi Traka Stezaljke Traka Stezaljke Za obradu drveta, Podesiv Alat Za Stezanje Okvira Za slike

[2 seta u paketu] 2 zatvarači kopče za obradu drveta će biti otporniji: jedan za pričvršćivanje top, druge za pričvršćivanje na dnu.To je posebno korisno kada je potrebno proizvesti velike okvira.Ovo je stvarno savršen деревообрабатывающий alat.

[2 načina za korištenje] Svaki tape spona ima 4 kutne spojnice za fiksiranje okvira pod pravim kutom, nakon uklanjanja kutnih spojnica možete ga koristiti u okvirima nepravilnog oblika.Remen je dobro prilagođen za stavljanje proizvoda zajedno za lijepljenje bilo skeleta proizvoda.

[Izduženi pojas] Ovaj alat za stezanje remena sa trakom dužine 13 ft (4 metra) mogu se koristiti za velike knjižare polica, izrada stolova blagovaona ili kao opseg za okvire za slike, kao i za okrugle drvene posude za biljke i keramike.Dužine je imao dovoljno, da se nosi s poslom.

[Solidne ca najlon remen] Stezaljka za okvire za slike je izrađena od утолщенного najlona širine 1 inč, koji može izdržati veliku napetost.Prilagodljiva i svestrana drveni držači za lijepljenje.

[Jednostavnost u korištenju] Ove trake stezaljke za obradu drveta su vrlo jednostavne za korištenje; 1. Povucite traku od drugog kraja; 2. Izvucite dovoljno traka za velikodušno pokriti područje, koju isječak; 3. Podesite ručku za gušći stezanje.

boja: crna

Materijal: najlon + ABS

Upućivanje sadržaj:

2 x remen

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Pribor za SAMOSTALNU izradu - Električna oprema
  • Materijal - Od nehrđajućeg čelika
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w480281


Naši (0)

Također mogu se sviđa