Dlijeto za Drvo Kutna regulator položaja Stacionarna Brusilica Гладкошлифовальный regulator položaja za Svrdlo Строгальный Mašina Rezni Alat

( 0 )
92.70 kn 62.14 kn

Vrsta: Ručni alati

Informacije o proizvodu

THJ99 Стамеска Kutna regulator položaja za drvo Solidne iron regulator položaja za teške uvjete rada za стамески строгального stroja THJ99

Specifikacija proizvoda:

Karakteristike:

1. Precizno pozicioniranje pod kutom: Naš деревообрабатывающий kutna regulator položaja omogućuje precizno i jednostavno podesiti kut nagiba, osigurava točnost u svoje projekte na деревообработке.Bez obzira строгаете li долбите ili шлифуете, ovaj alat će vam pomoći da svaki put tražiti idealnog kuta.

2. Ručno postavljanje kuta: Naš postavljanje kuta upravlja ručno, što omogućava bolje kontrolirati i prilagoditi svoju деревообработку.Vi ćete biti u mogućnosti prilagoditi kut nagiba u skladu s vašim točnim zahtjevima, osiguravajući da svoje projekte rezultira upravo kao što želite.

3. Сверхпрочная trajnost: Proizvedeno u trajanju od željeza, naš kutak regulator položaja boduje za intenzivno korištenje u svim uvjetima za obradu drveta.Takva сверхпрочная dizajn jamči da je vaš alat trajati godinama, što je pouzdan dodatak vašem obradu drveta инструментарию.

4. Univerzalna funkcionalnost: Naš kutak regulator položaja može koristiti za razne zadatke деревообработке, uključujući planiranje, pravljenje žljebova, brušenje i brušenje.To je kompatibilan s nizom dodatne opreme za kućanstvo alata, što ga čini univerzalni alat za svaku obradu drveta.

5. Glatko brušenje i navoj: Naš fiksni regulator položaja brusilica daje glatko brušenje i rezbarijama, što ga čini lakšim za postizanje željenog kuta za vaše стамески, строгального stroja ili rezač.Ovaj alat je potreban bilo koji ozbiljan donosi, стремящемуся poboljšati svoje vještine.

Tehničke karakteristike:

Materijal: željezo

Masa: 0,15 kg

OBAVIJEST:

1. Stvarna boja može se malo razlikovati od slike zbog svjetlosnog efekta.

2. Molim vas, dopustite odstupanje na 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja.

U isporuku je uključeno:

1 * Kut regulator položaja

1, O isporuci: Nakon što naručite robu, mi ćemo brod vašu kupnju u roku od 3-4 dana.Ako imate posebnih zahtjeva, molimo vas da ostavite nam poruku ili nas kontaktirajte direktno. 2, O povratku: ako je roba oštećena prilikom transporta, možete ga vratiti u roku od 7 dana.Prilikom podnošenja zahtjeva za povrat sredstava kupac mora dobiti potvrdu od prodavatelja. 3, O veliko prodaje i izravni isporuci: Za veleprodaje mi nudimo popust ili besplatnu isporuku, isporuka koje traje samo 3-8 dana.Za direktne isporuke smo mogli poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako vi to želite. 4. Kako da pratim svoju parcelu?: Možete pratiti svoje pošiljke na sljedećem microsoftovu web-mjestu, koristeći svoj broj za praćenje: www.17track.net/en (Kopiran u preglednik za otvaranje) 5. Što ja mogu učiniti, kada se vrijeme zaštite kupnju isteći?: Ako je vrijeme za zaštitu vaše kupnje istekne, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam produžiti ga.Dakle, novac ne stiže na moj račun.

Više informacija

  • Vrsta - Drugo
  • Naziv - Nema
  • Pribor za SAMOSTALNU izradu - Woodworking
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w4785


Naši (0)

Također mogu se sviđa