Mekana torbica s anime Steins Gate za Samsung Galaxy A33 A31 A32 A30S A22 A21S A20S A20 A30 A13 A12 A11 A10S A10 A03S A03 A02S A10

( 0 )
19.60 kn 8.20 kn

Informacije o proizvodu

Opis

1) Potpuno novi i visoke kvalitete. 2) Visokokvalitetna tehnologija ispisa slike. 3) Slika je otporna na ogrebotine i nikada ne blijedi. 4) Jednostavan pristup svim funkcijama telefona i priključcima pribor.

Napomena o isporuci: Ako ući u sezonu kupovine, rok isporuke će biti odgođena za oko 10-25 dana. 1. Poslat ćemo vam robu u roku od 5 radnih dana nakon potvrde za uplatu kompletnog iznosa.Ako plaćanje nije dostupan, vaš nalog će biti zatvoren automatski. 2. Kupac snosi odgovornost za osiguranje, problemi i oštećenja uzrokovana servisom isporuke, kao što su nesreće, kašnjenja ili drugih problema.Povrat sredstava 1. Svi proizvodi su testirani prije slanja, tako da, ako niste zadovoljni s kupnjom, možete razmjenjivati robu u roku od jednog tjedna i trebali biste nas kontaktirati u roku od 24 sata od primitka vaše kupovine. 2. Troškovi dostave i obrade nepovratan, a kupac mora snositi sve troškove povrata i ponovne šaljete. 3. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u izvornom stanju, uključujući i kutiju i pribor.Gospodo nedostataka, kao što su kvar, ogrebotine i tako dalje, nije zajamčena. 4. Bilo koji proizvod, molimo vas da pošaljete ili EMS svoje lokalne pošte za ponovnu otpremu.Naši 1. Rano potvrdu kupac će biti visoko poštovati nakon primitka robe. 2. Jer vaše povratne informacije je vrlo važno za razvoj našeg poslovanja, iskreno pozivamo vas da ostavite pozitivan pregled (5 zvjezdica) za nas, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom.To traje svega 1 minutu, ali ovaj je 1 minuta ima za nas izuzetno bitno. 3. Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativni ili neutralni ukupno (1-3 zvjezdice).Mi ćemo raditi s vama, riješiti bilo koji problem.Hvala na razumijevanju.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w477496


Naši (0)

Također mogu se sviđa