Punjač Za Telefon Moto 9V-24V Мотоциклетное USB Punjač IP66 Vodootporne Utičnica Za Napajanje Pametna Punjenje Pribor Za motocikle

( 0 )
93.07 kn 46.53 kn

Informacije o proizvodu

Pažnju kupca iz SAD-a:

Na područjima gdje se skladište u SAD-u ne dostavi robe, su: Havaji, Aljaska, Puerto Rico, Guam i druge overseas SAD.I vojni adresu.

Pažnja kupci iz Španjolske:

ako u vašoj adresi naveden je sljedeći poštanski broj, molim vas, nemojte odabrati španjolski skladište.

Poštanski broj počinje s 35/38.

Isporuka sa skladišta u inozemstvu nije moguće.

Adapter punjač za moto IP66 Vodootporan punjač za telefon za moto 9-24 U Priključak za napajanje USB Type-C Pribor za motocikle

Lice:

1. Nekoliko funkcija zaštite: Ovo je USB punjač za motocikl opremljen različitim funkcijama zaštite, uključujući i zaštitu od ulaznog prenapona i podnapona, zaštitu od preopterećenja na izlazu, prenapona, podnapona, zaštitu od kratkog spoja, zaštitu od obrnutog povezivanje i zaštitu od visoke temperature unutar čipa.Ugrađeni inteligentni čip upravljanje punjenja vam omogućava da brzo identificirati vaš uređaj koristi punjače i omogućuje brzo punjenje, štiteći svoje baterije, a pruža sigurno punjenje.

2. Dizajn nezavisna prekidača: Adapter za punjač ima jedinstvenu konstrukciju nezavisna prekidača.Kada otvorite poklopac, on se automatski uključuje, a kada zatvorite poklopac, on isključuje napajanje.Takav zgodan dizajn prekidača omogućava lako kontrolira proces punjenja i pomaže uštedjeti energiju.

3. Novi dizajn zaštitni poklopac: Ova utičnica za brzi punjač SAE-USB dolazi sa zaštitnim poklopcem koji štiti priključke od prodiranja vode i prašine, štite unutarnje shemu i povećava vijek trajanja.Kada otvorite zaštitni poklopac, pali se lampica pokazivača koji ukazuje na dovodu napajanja priključci za punjenje.Kada zatvorite zaštitni poklopac, prehrana punjač se automatski isključuje.

4. Širok spektar primjene: Ovaj punjač za telefon motor može se koristiti za napajanje različitih uređaja kao što su pametni telefoni, tablet za iPad, instrument ploča, GPS-uređaja i još mnogo toga.To osigurava pouzdano i povoljno rješenje za punjenje nekoliko elektroničkih uređaja u pokretu, što jamči da ćete ostati u kontaktu i pod naponom.

5. Jednostavna instalacija i kompatibilnost: Utičnica za napajanje je dizajniran za jednostavnu instalaciju na motocikle, pružajući kompatibilnost s većinom modela.On dolazi s potrebnim po opremom i može biti čvrsto postavljen na vaš bicikl, osiguravajući stabilan izvor napajanja za vaše uređaja tijekom putovanja.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Materijal: plastika

Boja: crna

Tip (nije obavezno): USB / Type-C

Model USB:

Ulazni napon: DC 9V-24V

Izlazna snaga: 5V / 3A, 9V / 2A, 12V / 1.5 A

Stupanj vodonepropusnosti: IP66

Model Type-C:

Ulazni napon: DC 9V-24V

Izlazna snaga: 5V/ 3A 9V / 3A 12V / 3A

Stupanj vodonepropusnosti: IP66

Mjesto ugradnje: volan

Način povezivanja: Spojite izvorni port SAE za napajanje.

Paket veličina: 120x80x20 mm /4.72x3.15x0.79 inča

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 x USB Punjač za Motocikl

Više informacija

  • Tip materijala - Plastika
  • USB punjač za motocikl - Utičnica za brzi punjač
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Adapter punjač za motocikl - Punjač za telefon za motocikl
  • Naziv - APWIKOGER

SKU: w474020


Naši (0)

Također mogu se sviđa