Snažan automobil grijač 12 120 W, pogodan za standardne automobila, suv i RV, povećava sigurnost vožnje po hladnom vremenu

( 0 )
101.56 kn 68.02 kn

Vrsta: Naljepnice

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

* Potpuno novi i visoke kvalitete

* Univerzalni grijač 2 u 1: ovaj auto дефростер se može koristiti kao ventilator za hlađenje ljeti i grijanje zimi, s dva prekidača za opskrbu prirodnim i toplog zraka.Možete prebaciti ga po volji, da se brzo i učinkovito odmrznuti ili ublažiti magli vjetrobranskog stakla.

* Trajnost: Ovaj auto дефростер izrađen od ABS materijala i kabela od čistog bakra, koji osigurava trajnost i sigurnost.On može brzo zagrijati i размораживать vjetrobransko staklo u hladnom vremenu, pružajući jasan vid i ugodno za vožnju.

* Pouzdana zaštita: Naš auto дефростер brzo grijanje vjetrobranskog stakla i unutrašnjost vašeg vozila uz centralizirani puštanje zraka.Zaštita od pregrijavanja pruža sigurnost, a širok raspon grijanja pruža jasan pregled.

* Jednostavnost korištenja: pomoću isporučenog самоклеящегося materijala možete postaviti ovaj automobil дефростер na ploču ili vjetrobransko staklo za nekoliko sekundi.Jednostavno ga priključite na cigarete vašeg vozila i prebacite se u način rada grijača ili ventilatora za hlađenje u skladu s vašim potrebama.

* Široka primjena: Dostupan u modelima 12/24, on je idealan za standardne automobila, suv, suv terena, velikih kamiona i prikolice. Pogodno za turističke šetnje, pruža round raznovrsnost i kontrolu klime u vašem vozilu.

Specifikacija:

* Primjena proizvoda: ploča s instrumentima u automobilu

* Napon: 12v dc

* Naziv: Auto-grijač

* Materijal: ABS

* Boja: crna

* Snaga: 120 (W)

* Univerzalni set = YES

Primjenjivi model:

Размораживатель 12/120 W: pogodno za vozila sa 1 baterijom, kao što su automobili/suv itd.

2 bateriju ne možete miješati, molimo vas da potvrdite da prije naručivanja

Upućivanje uključuje:

1 x auto ventilator grijanja

Napomena:

1. Molim vas, dopustite odstupanje na 1-5 mm zbog ručnog mjerenja.

2. Zbog razlike u osvjetljenju i prikazu boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w470562


Naši (0)

Također mogu se sviđa