Sportski silikon remen za Fitbit Versa, 2-smjerni uložak narukvica za Fitbit Versa Lite, narukvica za sat Fitbit Versa, remen za sat

( 0 )
30.92 kn 21.63 kn

Vrsta: Sat

Informacije o proizvodu

Sportski silikon remen za Fitbit Versa 2-smjerni uložak narukvica za Fitbit Versa Lite narukvica za sat Fitbit Versa remen

Tehničke karakteristike:

-100% Novost i visoka kvaliteta

-Mekani silikonski materijal

Kompatibilni modeli :

Za Fitbit Versa /Versa 2 /Versa Lite

Upućivanje :

Remen za sat-1 kom. (izuzev sati)

* Slanje širom svijeta

1. Više od 200 zemalja i regija moguća dostava od vrata do vrata, koje www.gradaniza5.com.hr.

2. Kada klijent stavlja red, djelatnici službe za obradu naloga распечатывают popis robe i skupljaju ih za pakiranje u kartonske kutije, a zatim prenose na naše skladište, koji ima dvostruku provjeru i pakiranje prije slanja.

3. Slike proizvoda u našoj internet trgovini, preuzet iz samih proizvoda, ali boje i materijali mogu izgledati drugačije zbog različite rasvjete i zaslona.Dakle slike proizvoda su opisane samo za referencu.

4. Ako ne dobijete naručenu robu po isteku 30 dana od datuma plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi ćemo pratiti vaše narudžbe i vas kontaktirati što je prije moguće.

5. Održava sljedeći način dostave.

* Garancija 7 dana

Hvala što ste nas izabrali, mi pružamo uslugu povrat robe u roku od 7 dana.

1) Ako niste zadovoljni kupnjom ili stečen pogrešan proizvod, molimo vas, provjerite 3 jasne slike nepravilnog robe s naznakom artikla i pošaljite nam RMA (dozvolu za povrat robe).Mi ćemo provjeriti grešku i popraviti što je brže moguće.I vi ćete biti zaštićeni ovim jamstvom.Molimo vas, trebate se RMA u roku od 7 dana od primitka narudžbe.

2) prihvaćamo povrat i zamjenu u roku od 7 dana od dana primitka, molimo vas, čuvajte vraćena roba na 100% u originalnom pakiranju.Nakon vraćanja robe na adresu navedenu u našoj korisničkoj službi, možemo vam poslati novu robu besplatno (refundirat ćemo vam trošak povratne dostave), ili možete odabrati djelomični/potpuni povrat.

* Povratne informacije

1) Vaše komentare i povratne informacije je vrlo važno za nas, nakon toga ćemo stalno da se usavršavaju, molim vas, dajte nam priliku družiti se, prije nego što ostavite neutralne ili negativne komentare.Hvala!

2) Molimo vas javite nam ako imate bilo kakvih pitanja, mi ćemo ostati s vama dok se problem ne riješi, i uvijek težimo za 100% zadovoljstvo kupaca!

Više informacija

  • Značajke 3 - Sportski remen za sat Fitbit Versa
  • Stanje - Nove bez etikete
  • Boja 1 - crna bijela ružičasta siva tamno plava
  • Kompatibilan s - Za Fitbit Versa 2 Versa Lite
  • Tip proizvoda - Uzicom za sati
  • Boja 2 - мятно-bež, bordo crvena, svijetlo ljubičasta
  • Tip materijala remena - silikon
  • Značajke 2 - Remen za Fitbit Versa
  • Značajke 1 - Remen za sat Fitbit Versa Lite
  • Karakteristike - Narukvica za Fitbit Versa 2
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w46836


Naši (0)

Također mogu se sviđa