Skup glinenim alata od 40 predmeta Skup glinenim alata Tvrda tableta Akril olovka za nokte Drveni gline nož Solidne Jednostavan za korištenje

( 0 )
252.92 kn 187.15 kn

Informacije o proizvodu

karakteristike: Uključuje 22x alat za радиевой žice, 5x alat za olovke od punog drveta, 3x gumene ručke, 5x silikonsku ručku za električna bušilica, 4x štapić pritiskom tableta od nehrđajućeg čelika i 1x sklopivi zavjese od tkanine Oxford za potrebe svakodnevnu upotrebu.

40 raznim glinenim alata dati rezbarenje različite oblike, što će učiniti vaš dizajn fleksibilan i pogodan za početnike i stručnjake.

Izrađen je Od visoko kvalitetnih materijala, aluminijska ručka, čvrst, s dugim vijekom trajanja, pogodan u zarobljavanju i zgodan za korištenje.

Obostrani dizajn omogućava izrezati sve dijelove i zadovoljiti sve vaše potrebe različitih umjetničkih projekata za dobivanje različitih kreativnih efekata.

Vrlo je pogodna za bojenje, miješanje, bojanje malih dijelova, popravak i uklanjanje otisaka prstiju, stvaranje točaka, miješenje glinenim šavova, crtanje na kamenje i izradu papirnatih boja.Vrlo je pogodan za zemljane skulpture i ručno rezbarenje.

opisati

Naziv: skup alata za gline

Materijal: metal + + stabla plastike

boja: kao na slici

Sadržaj pakiranja:

1 x set alata za gline

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w4671


Naši (0)

Također mogu se sviđa