Za Samsung Galaxy M23 5G Stražnji poklopac poklopac F23 torba Silikonska crna Tpu Lav Vuk Tigar i Zmaj

( 0 )
19.89 kn 15.90 kn

Informacije o proizvodu

O proizvodima

1. Boje mogu se malo razlikovati od onoga što vidite na web stranici.To je zato što različiti ekrani prikazuju drugačije, ja mislim da mnogi od vas već znaju o tome.

2. Kod novih proizvoda imaju neki miris, neki od vas to može činiti prekršaj, obično miris nestaje kroz tjedan ili dva . 3. Materijal proizvoda-mekana silikonska TPU. tinta se uvoze iz Južne Креа. odabrali smo za vas su svi materijali su kvalitetni, ekološki.

O logistici

1. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja, obično u roku od 24 sata, izuzev vikenda i praznicima.

2. Molimo vas da pažljivo provjerite svoju adresu, provjerite je li adresa točna, tako da možete dobiti parcelu.To je vrlo , vrlo važno , tako da , prijatelju , ne zaboravi o tome , prije nego što platite!

3. ako ste odabrali "Cainiao Super Economy", onda morate znati da on ne pruža informacije za praćenje, a vrijeme isporuke više nego druge metode za isporuku.ako ste ga odabrali, to znači da ste pristali na informacijsku uslugu bez praćenje. ali ne brinite previše, to je jeftino i sigurno.

4. Ako niste primili njegovu parcelu na vrijeme, molimo kontaktirajte nas.Pregledat ćemo to i produljiti rok zaštite za vas, poslati ponovo ili povrat novca, svako rješenje će biti u redu.

O unosima

1. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugom, molimo vas da odvojite nekoliko minuta kako bi nam pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica, unaprijed hvala za vašu podršku.

2. Molimo kontaktirajte nas prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti spor.Mi jako želimo i da ćemo se potruditi pomoći vam riješiti bilo koji problem, mi smo ozbiljan prodavač, molimo vas, vjerujte nam.

Više informacija

  • Karakteristike - Prašinu, Prašinu, Zaštita od ogrebotina, Mala težina, Нескользящий, Mat/Антибликовый
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Materijal - fleksibilan crna mat TPU
  • Dizajn 1 - Slatka, lijepo, pop-glazba, Predivna, Raznobojnim, Očistiti, divno
  • Dizajn - Anime, Crtani film, Prozirna
  • Naziv - XGENS
  • Vrsta - kućište, telefon, Poklopac, Branik, Coque, torba, Fundas, Ljuska

SKU: w460934


Naši (0)

Također mogu se sviđa