Alat za Pepeo ROŠTILJ Poker Spremnik za Vodu Roštilj Pizza Peći Grablje Za Pepeo Pročišćivač Roštilj Poker Scraper Spremnik za Vodu Roštilj Pizza Peći Grablje Za Pepeo

( 0 )
240.87 kn 120.43 kn

Informacije o proizvodu

Lopatica za pepeo za peći za pizzu-jednostavan alat za čišćenje vaše peći za pizze.Lopatica ima duguljasta olovku koja omogućava da dopru do stražnje stijenke pećnice i lako ukloniti pepeo i smeće.Vane je izrađena od izdržljivog metala, koji može izdržati visoke temperature i dugotrajna upotreba.To je jednostavan za korištenje i naširoko se koristi za peći za pizzu, peći, roštilje i mnogo drugog.

Veličina proizvoda: 67*8*4.5 cm

Materijal proizvoda: aluminijska legura + silikon

Popis:

Грабельки za pepeo u peći za pizzu * 1

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Pristup труднодоступным mjesta: Ova lopatica za uklanjanje pepela iz peći za pizze ima duguljasta olovku, koja sprečava opekotine i omogućava pristup труднодоступным mjesta.Ona također pruža udoban hvat i dobre toplinske izolacije za komfor rukovanja.

2. Izdržljiv materijal: Ova lopatica za pepeo s kukom za peći za pizzu, izrađen od lijevanog aluminija i silikona, krupan.To može izdržati visoke temperature i dugotrajna upotreba.

3. Održavanje čistoće u pećnici: Ova lopatica za uklanjanje pepela iz peći za pizze - vaš najbolji asistent u hover čistoće u pećnici.To vam omogućuje da s lakoćom ukloniti pepeo i smeće iz pećnice, održavanje čistog i funkcionalnog za novu uporabu.

4. Zgodan: Lopatica za pepeo s kukom za peći za pizzu opremljen odvojivim dugom lopaticu, koji se može lako čistiti i čuvati.Ona je priključen na лопатке i omogućuje uklanjanje pepela iz peći za pizze.

5. Univerzalna upotreba: Bez obzira da li vam treba okretati, dizati ili запихивать pizzu u pećnicu, ova lopatica za pepeo s kukom nositi sa svim tim.To je naširoko koristi za različite probleme u pekarskoj i ima široki spektar primjene.

Više informacija

  • Broj modela - Maska za uklanjanje pepela iz peći za pizze
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w454167


Naši (0)

Također mogu se sviđa