Torba za Mobilni Telefon Нарукавная Povez Нарукавный Rukava Sport Za Džoging Na Otvorenom, Fitness Yoga Jutarnje Trčanje, Penjanje po stijenama Planinarenje Sportska Torba Za Mobilni telefon

( 0 )
9.65 kn 4.94 kn

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

1. Ugodan za kožu materijal: Izrađen od otpornog na istezanje neoprena i светоотражающего materijala, lako savijati, ali ne gubi prvobitan oblik, ugodan za kožu, prozračna i ne ispočetka kožu.

2. Zaštita od pada: on ne će pasti tijekom treninga, kako bi zaštitili sigurnost mobilnog telefona.Reflektirajućim trakama okružuju ekran za bolju vidljivost u mraku, on je posebno dizajniran za ljubitelje noćnog trčanja.

3. Osjetljiva dodir: Prozirna zaštitna folija za ekran podržava niz opcija za otključavanje, kao što je otključavanje lozinkom, otključavanje geste, identifikacija lica i sl. je Lako dobiti pristup do funkcije dodirnog zaslona vašeg telefona, iznošenje telefon.

4. Odnosi: Odgovara za telefone sa dijagonalom od 4 do 6 cm i pogodna je za obim ruke od 23 do 38 vidi

5. Naširoko se koristi: On je vrlo pogodan za većinu sportova na otvorenom, kao što su jogging, trčanje, biciklizam, penjanje, planinarenje, teretana i sl.

Specifikacija:

Materijal: Neopren i reflektirajuća materijala

Boja: bijela, crna, zelena, ruža crvena

Veličina: 45x18x1 cm

Odgovara: telefon s dijagonalom od 4 do 6 cm, opseg ruke: od 23 do 38 cm

Težina: 80 g

U isporuku je uključeno:

1 x Sportska torba Za telefon u ruke

Više informacija

  • Vrsta - Ostalo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w4502


Naši (0)

Također mogu se sviđa