1 set ABS slušalice za moto kacige, Bluetooth-interfon, bežične slušalice, slušalice s redukcijom šuma, stereo slušalice s mikrofonom

( 0 )
413.86 kn 298.00 kn

Informacije o proizvodu

[Glasan zvuk u slušalicama] možete reproducirati glazbu i odgovoriti na telefonske pozive tijekom gradske vožnje biciklom.Možete slušati glazbu i slušati pozive tijekom vožnje biciklom pod utjecajem jakog Bluetooth vezu, koja se ne isključuje, omogućavajući vam da se vozimo s mirnom dušom.Koristi se tehnologija uklanjanja šuma DSP.Ima efekte niskih i visokih tonova.

[baterija velikog kapaciteta на1800 miliampera].Zvučnici na kacigu Kaciga podržava 2 sata brzo punjenje, može se kontinuirano glumiti u trajanju od 160 sati Razina napunjenosti baterije i slušalica mogu se prikazivati na vašem telefonu, što čini rad s njima odgovara.

[Kvalitetu zvuka Hl-Fl] Efekte visoke / niske tonove.Kada se vozite biciklom zvuk se proizvodi glasan. Kvaliteta zvuka 3D.Stabilna veza za vrijeme vožnje biciklom, ne isključuje i glasno reproduciranje glazbe Čip Bluetooth 5.3 za više stabilan prijenos zvuka.Bluetooth slam omogućuje korisnicima da automatski odgovoriti na dolazni poziv, što čini vašu vožnju sigurnijom.

[Ultra-tanki zvučnik] može se koristiti unutar svih kacige, a debljina zvučnika slušalice je samo 0,38 cm, da ne će stisnuti vaše uši.Prediktivni glasovni asistent, dvaput kliknite na "Minus" (-), za pokretanje glasovnog asistenta.Slušalice imaju blistav pozadinskim osvjetljenjem, koja se može automatski prebacivati između 4 različite boje svjetlosti.

[JEDNOSTAVNO skinut] Dizajn s odvojivim insignia, lako se instalira u kacigu, sigurno je fiksna. Brz završetak instalacije za 2 minute Postoje meke mikrofoni koji podržavaju različite instalacije u kacigu.

Materijal: ABS

boja: kao što je prikazano na slici.

Sadržaj pakiranja:

1 x domaćin

1 x kabel TYPE-C

1 x slušalice

4 x naljepnice

1 x naljepnica na host

2 x ветрозащитный pamuk sa redukcijom šuma

Samo navedena sadržaj pakiranja, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrška za internu komunikaciju - no
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w446193


Naši (0)

Također mogu se sviđa