Kabel za трицепса, Gumena ručka, Опускающиеся adaptacije, puna podrška za dlan, pribor za trening snage za kabel trenera AB.

( 0 )
465.40 kn 204.79 kn

Informacije o proizvodu

Ova uže za spuštanje dizajniran za postići svoje fitness ciljeve zahvaljujući potpunoj podršci dlanova i koristi za montiranje kuka s высокопрочным premazom.Pogodan je za sve scenarija, bez obzira na to, želite li dati tonus ruke, leđa, ramena ili grudi.

Specifikacija:

Materijal: TPE

Boja: crna

Pakiranje list:

1 kom. * Uže za spuštanje

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Povećajte svoje triceps do savršenstva: Zahvaljujući potpunoj podršci dlanova i jedinstvenim dizajnom хвата ovaj ergonomski konopca za triceps omogućuje vam da donesete svoje triceps do savršenstva i više se usredotočiti na treningu.Нескользящие ergonomske ručke osiguravaju udobnu i sigurno držanje.

2. Ускорьте rast mišića: Ovaj konop za трицепса dizajniran za optimizaciju mišićne aktivnosti i poboljšanje učinkovitosti treninga.Možete ga koristiti za različite vježbe, usmjerene na triceps i druge grupe mišića.Ovaj uže će vam pomoći da brže postići svoje fitness ciljeve.

3. Visoka čvrstoća i trajnost: Ergonomski konopca za трицепса ima crnu pletenu konop, koji je otporan na kidanje i nju nije lako razbiti.Ona pruža gladak i udoban hvat vaših ruku i ručnih zglobova tijekom intenzivnog treninga.

4. Iskoristite svoje mogućnosti u fitness: Bez obzira pripadate li u kući ili profesionalnom teretani, možete jednostavno priključiti ovaj ergonomski konopca za трицепса na bilo koji тренажеру ili zajednički sustav fitnessa-pomoću jednostavnih kuke s premazom i maksimalno iskoristiti svoje mogućnosti u fitness.

5. Širok spektar primjene: Ovaj ergonomska скакалку za трицепса može se pričvrstiti na bilo koji тренажеру za križanja kabela ili drugoj opremi, koja ima kuka za preskakanje užeta.To vam omogućuje da vlak svoje triceps i ostale mišiće u različitim uvjetima i scenarijima, bilo kod kuće ili u teretani.

Više informacija

  • Broj modela - Натягивающий uže
  • Naziv odjela - Muškarci
  • Nastavni igralište - Za Struk I Vježbe Trbuha
  • Sport - Trening s utezima
  • Primjena - 8-словный vježbe za prsa
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w44537


Naši (0)

Također mogu se sviđa