Maksimalno Opterećenje 75 kg Spušteni Motor Kolica Sklopiva Kolica Nosiva Čelična Cijev Više Izdržljiva Motora Nosač Motora Kolica Prijenosni Sklopivi

( 0 )
934.50 kn 635.49 kn

Informacije o proizvodu

Radiouredaj Sklopivi brod Kolica za vanbrodskog motora Sklopiva Kolica Za transport Čeličnih cijevi Motor za jačanje motora Postolje za kolica Maksimalno Opterećenje 75 kg

Podsjetnik za narudžbu:

1. Molimo vas, ostavite nam poruku prilikom naručivanja i podsjetiti koliki je napon i штекерное oprema koja vam je potrebna.Kao što znate, u različitim zemljama koriste se različite standardne priključke i razno napon.

2. Zbog korištenja različitih političkih stranaka robe ponekad tvornica ažurira proizvod i proizvodi nastali nadograđeni proizvod. tako da neke stavke isporuke imaju malo razlikuju boje, stilovi, na stranici s detaljima (ali imaju istu funkcionalnost).Obavijestit ćemo vas o tome prije slanja.

3. Ako vaša je adresa se nalazi u udaljenom području, mi ćemo se vratiti k vama, trebate dodati dodatnu naknadu za isporuku u iznosu od 35 dolara, ali ako ne odgovorite nam na vrijeme i platili joj, mi biramo za vas drugi način dostave.

4. ako imate posebne zahtjeve, možete da nas kontaktirate ili ostavite poruku prilikom naručivanja.

Napominjemo da navedeni proizvod se proizvodi i distribuira u inozemstvu u skladu s propisima zemlje porijekla.

Napomena: Veličina i boja se mogu malo razlikovati zbog ručnog mjerenja i različitim uvjetima rasvjete.Hvala na razumijevanju.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Sklopiva kolica

Dužina: 40 cm

Širina: 47 cm

Visina: 89,5 cm

Težina: 6,5 kg

Materijal nosača: obojena čelična cijev

Promjer cijevi: 2,5 cm

Debljina viseći zajednice: 3 cm

Nosivost: 75 kg

Kompatibilnost: spušteni motor snage 30 l. s. i ispod

Sadržaj paketa:

1x Sklopiva kolica

Kolica za vanbrodskog motora (sklopivi)

Veličina proizvoda: 89,5*40*47 cm

Mogućnosti proizvoda

Duljina: 40 cm Širina: 47 cm, Visina: 89,5 cm Težina: 6,5 kg Materijal nosača: obojena čelična cijev Promjera: 2,5 cm, debljina rotirajući tanjur: 3 cm Nosivost: 75 kg Instalacija: brodski motor snage 30 ks i ispod

Savjet 1:

1. Ako ste kupac iz Rusije, mi ćemo vam poslati putem EMS pošiljke. (Uključujući carinjenje i porez).Rok iznosi oko 30 dana. (Ako je vaša adresa se nalazi u udaljenom području, to će potrajati oko 55 dana)

2. Ako ste kupac u zemlji EU, ovaj način "u dogovoru s prodavateljem" traje oko 60 dana željeznicom i UPS. (Uključujući carinjenje i porez)

СОВЕТЫ2:

1. Ako je vaša adresa, odnosi se na udaljenom području, morate dodatno platiti 40,00 dolara ili kontaktirajte nas da biste odabrali drugi način dostave.

2. Molimo vas, platiti poreze i skini pošiljke nakon toga, kao što je upućivanje će stići na lokalne običaje.Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine i porezi na uvoz.

3. Sat našeg rada: 9:00-18:30 peking vrijeme.U međuvremenu, odmah ćemo odgovoriti na vašu poruku.U vrijeme prekida ne možemo odgovoriti na vaš post, molimo vas, shvatite to.Odgovoriti ćemo vam u roku od 24 sata.

Više informacija

  • Veličina - 40*47*89.5cm
  • Materijal kućišta - PVC
  • Rotirajući peglanje - debljina 3 cm
  • Težina tereta - 75 kg
  • Broj modela - Drugo
  • Dužina - other
  • Promjer čeličnih cijevi - 2,5 cm
  • Za aktivan odmor - surfanje
  • Naziv - Sklopiva kolica
  • Materijal nosača - čelična cijev za bojanje
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w44529


Naši (0)

Također mogu se sviđa