50 ml Prazne boce, boce za sapun za putovanja, plastičnih boca s dozatorom pjene, za istakanje goriva za pjene, pumpa za sapun, usluga čišćenja, putovanja 12 kom.

( 0 )
185.55 kn 115.06 kn

Informacije o proizvodu

idealno za tekući sapun.Pogodno za obiteljski i osobnu uporabu UPOZORENJE: Radna temperatura: -20 ° do 60 stupnjeva (od-4 do 140 stupnjeva Celzijusa)

Ove posudice za izbjeglo pjenušavim kapaciteta 1,7 oz (50 ml) kompaktne veličine i male težine lako stati u torbu ili šminka, što ih čini odličnim za putovanja.

Naši mali dozatora za sapun s pjenom opremljena poklopcem i pečatom unutar koje bi se smanjila mogućnost pojave.Ovaj napredni dizajn će vam omogućiti da putuju bez ikakve brige.

Ove prazne flaše od ispod pjene idealne su za pripremu vašeg omiljenog пенящегося sapuna, dezinficijensa i муссов za njegu kose koje možete prodati ili dati prijateljima.Odličan пенообразователь za samostalno kuhanje tekućeg sapuna, primjerice, pranje posuđa, tekući sapuni, sredstva za pranje tijela i mnogo drugog.

Пенообразователи stvaraju manje sapuna, nego obični istakanje goriva tekućeg sapuna, ali pružaju isti standard čistoće.Znatno se smanjuje upotreba sredstava za čišćenje ili sapuna.Štedi novac i postaje lakše.

Mlaznica i bočice moraju biti prikupljeni od strane kupca

boja: zlatno-bijela

Materijal: plastika

veličina: 132x36 mm

Sadržaj pakiranja:

12 * Boca za pjene

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: zbog svjetlosnih snimanja i različite prikaze boja proizvoda na slici može se malo razlikovati od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj komada - Kombinirani

SKU: w441355


Naši (0)

Također mogu se sviđa