Za Samsung Galaxy Z Fold 5 Z Fold 4 Z Fold 3 5G Torbica sa Zaštitnom Folijom za ekran od Luksuznih Kože S Unibody Premazom, Torbica-Stalak Zlatne Boje

( 0 )
171.10 kn 85.52 kn

Informacije o proizvodu

Za Samsung Galaxy Z Fold 5 Z Fold 4 Z Fold 3 5G Torbica sa Zaštitnom Folijom za ekran, Luksuzna Kožna Torbica-stalak s Unibody Premazom, Zlato Za ZFold 3 4

1. Precizno izrezani i jednostavnost čišćenja Torbica od tekućeg silikona odgovara na gumb načina spavanja / buđenja vašeg uređaja, osjetljiv na касанию i jednostavan za korištenje.Bilo kakve mrlje na trupu može biti lagano obrišite vlažnom krpom.Uvijek održavajte torbica za telefon u čistoći.

2. Šok-dokaz otporna na udarce i fleksibilna torbica od TPU štiti vaš telefon od ogrebotina i udaraca, ne povećava se volumen.

3. Lagan i otporan na ogrebotine Tanko kućište pruža jednostavnost i prenosivost.On je sladak i ugodan na dodir, a njegova povišena ruba podignite ekran i kameru za zaštitu površine od ogrebotina.

4. Jedinstven dizajn u obliku holografske srca pokazuje ljubav u različitim bojama pod različitim kutovima, jednostavno i ukusno.

5. Potpuno zatvoriti telefon torbica se zatvara sve strane telefona, uključujući i donji dio i gumba.Pomaže u zaštiti ekrana i fotoaparata od ogrebotina, uzrokovane direktnim kontaktom s površinom.Podrška za bežično punjenje.

Više informacija

  • Karakteristike - Može se prati, Zaštita od otisaka prstiju, Zaštita od ogrebotina, Prašinu, S nosačem, Нескользящий, Bežično punjenje
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta - Potpuna pokrivenost
  • Kompatibilan brand - Samsung
  • Dizajn - Monokromatski

SKU: w433893


Naši (0)

Također mogu se sviđa