1 kom. zakrivljena Toaletni zube, Višenamjenski S-oblika Četka za sudoper, Mini četka za čišćenje wc-a, pribor za čišćenje kupaonice

( 0 )
31.43 kn 16.04 kn

Informacije o proizvodu

1pc Zakrivljena Četka Za Wc Višenamjenski S-Oblika Četka za Čišćenje Wc-a s Spušteni Odbojnik Mini Četka za Čišćenje Wc za Pribor Za Čišćenje Kupaonice

Karakteristike:

1. Dizajn s загнутыми dvostruko kutova za bolje čišćenje: Dizajn s загнутыми dvostruko kutova omogućuje ovom zakrivljene wc četkicom doći do mjesta nedostupnih za obične četke, što omogućuje učinkovitiji i temeljito čišćenje.

2. High-end polipropilen je materijal za trajnost: Ova četka za umivaonik izrađen od visoko-kvalitetne polipropilenska materijala, što joj daje trajnost.Ona je otporna na starenje i nema neugodnih mirisa.Možete se osloniti se na svoju snagu i pouzdana prilikom duže upotrebe.

3. Izvrsna najlon dlaka za optimalnu čišćenje: Četka-četka za wc školjka opremljen kvalitetan najlon ljutiti, koji je mek i tvrd, što jamči izvrsne performanse čišćenja.Ove čekinje zadržavaju svoj oblik i učinkovitost, čak i nakon dugotrajne upotrebe, pružajući uvijek vrhunske kvalitete čišćenje.

4. Zgodan dizajn visećeg kuka: Zahvaljujući praktičnom dizajnu visećeg kuka ovu četku za čišćenje wc-a možete jednostavno pohraniti nakon korištenja, bez zauzimanja puno prostora.Objesiti ga za sušenje ili skladištenje, održavanje čistoće i organizaciju u zoni čišćenje.

5. Uklapanje u okoliš i štedi prostor: Proizveden od ekološki prihvatljivih materijala, ova četka za čišćenje wc-a ne samo da je učinkovit, ali i экологична.Kompaktna veličina i dizajn s spuštenog kukičanje doprinose uštede prostora, što ga čini praktičnim izbor za vaše potrebe u čišćenje.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Tip: Držači za toaletne četke

Certifikat: na upit

Vrsta četke: čvrste

Materijal: polipropilen

Veličina: 20 cm / 7,87 inča

Boja: casual (zelena / ružičasta /smeđa)

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x zakrivljena četka za čišćenje wc-a

Izravna dostava.

1. Na raspolaganju nema ograničenja za izvršenje naloga na dnevnoj bazi. 2. Za SAD/CA /HR isporuke brzina je vrlo visoka. 3. Prioritetna dostava, brza isporuka u roku od 48 sati. 4.No faktura ili dobivanje ili promotivni materijali su uključeni. 5. Podrška za direktne isporuke u formatu CSV/ EXCEL (za veće narudžbe).

Više informacija

  • Broj modela - Nositelji toaletne četke
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Vrsta četke - Jak vrsta
  • Vrsta - Nositelji toaletne četke
  • Materijal - Plastika

SKU: w42829


Naši (0)

Također mogu se sviđa