Punjiva džep topliji za ruke 2 U 1, laptop napajanje kapaciteta 6000 mah i topliji za ruke, Slatka snjegović, topliji za ruke, poklon za rođendan i Božić

( 0 )
312.23 kn 156.15 kn

Informacije o proizvodu

1. Slobodno prebacite profili: lako podesite razine temperature za individualnu upotrebu.Zahvaljujući ugrađenom tako i na bateriju kapaciteta 6000 mah naša punjiva topliji za ruke pruža brzo zagrijavanje i dugi согревание, što je idealno za aktivan odmor.Promjena režima u skladu sa svojim osobnim željama kako bi se postigla savršenu udobnost.

2. Višenamjenski rješenje: Naša punjiva topliji za ruke razlikuje multi-funkcionalni dizajn, koji ne samo da čuva svoje ruke toplom, ali i služi kao rješenje za punjenje mobilnih uređaja.Pomoću značajke power bank nikada nećete morati brinuti o prazniti bateriji telefona, ako se nalazite na otvorenom.Ostanite povezani i produktivni rad u svim vremenskim uvjetima.

3. Sigurnost i održivost: Ova punjiva topliji za ruke pruža sigurnost i ekološki čisto toplinu tijekom mnogih sati, osiguravajući vam udobnost tijekom aktivnog odmora.

4. Jedinstveni poklon: Idealan dar ideja za Noć vještica, Božić, nova godina, Valentinovo ili dan rođenja.Naša topliji za ruku zadržati udobnost tijekom mnogih sati, a također vam je vaš telefon ili neki drugi uređaj pomoću ugrađenog napajanja.

5. Široka primjena: Uživajte u toplini i udobnosti na otvorenom s ovog punjiva грелкой za ruke.Idealno za ribolov, putovanja, planinarenje, pješačenje, trčanje, skijanje, kampiranje i izlete.Njegova univerzalnost i prenosivost pružaju udobnost u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.

Opis:

S ovom e-грелкой za ruke od vas će biti ugodno i toplo tijekom bilo kakve aktivnosti na otvorenom.Ugrađena baterija velikog kapaciteta kapaciteta 6000 mah također obavlja funkciju napajanja, što jamči da ćete ostati povezani u pokretu.Ovo je odličan poklon za sve koji vole šetnje, planinarenje ili boravak na otvorenom.

Specifikacija:

Naslov: topliji za ruke

Materijal: ABS

Veličina proizvoda: (pribl.)16.5*11*7.6 cm/6.5*4.33*2.99 inč

Težina (pribl.) 300 g

Snaga: 10 W

Napon: 5 V / 2 A

Kapacitet baterije: 6000 mah

Način prehrane: punjenje preko USB-a

Pakiranje list:

1 kom. * grijače za ruke Hot Hands

1 kom. * USB kabel za prijenos podataka

Napomena:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog različitih ručnih mjerenja, molimo vas, dopustite razliku u iznosu od 1-2 vidi

Više informacija

  • Lik 1 - Punjiva topliji za ruke
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Особенности4 - Zimi je nužno za dom, ured, pješačenje
  • Lice 3 - Topliji za ruke s brzim grijanjem
  • Trajanje zadržavanja topline - 6 sati i manje
  • Kapacitet baterije - 6000 mah
  • Особенности5 - Praktičan poklon za rođendan
  • Prehrana - 50 W ili manje
  • Lik 2 - 2 U 1 Prijenosni napajanje kapaciteta 6000 mah i topliji za ruke

SKU: w423656


Naši (0)

Također mogu se sviđa