2 KOMADA 300 DB Električni rog zatrubi Puževa Vodootporan Glasno rog zatrubi Bjesne Zvuk Auto Zvučnik za Automobil Upozorenje Zvučnik za Motor Automobila Kamiona

( 1 )
117.46 kn 82.25 kn

Informacije o proizvodu

2 KOMADA 300 DB Električni Улитковый rog zatrubi 12V Zračni rog zatrubi Vodootporan Zvučni signal vlak Auto Upozorenje zvučnik za motor automobila kamiona

Lice:

1. Robusna konstrukcija od ABS: Izrađen od visoko kvalitetnih materijala ABS, ovaj električni rog zatrubi puževa izdržljiva i dugotrajna.Njegova цельнолитая dizajn osigurava otpornost na udarce, visoke temperature, a također će jamčiti stabilnost i pouzdanost električnih komponenti.

2. Вольфрамовый spot kontakt: Zvučni rog zatrubi puževa opremljen вольфрамовым točke kontakta, koji poboljšava vodljivost i topline.Ovaj dizajn ne samo da poboljšava ukupnu učinkovitost, ali i produžuje vijek trajanja рупора, pružajući vam pouzdan i izdržljiv i dugotrajan proizvod.

3. Blenda od марганцевой čelika: Otvor audio рожка je izrađen od марганцовистой čelika, što pruža čist i jasan zvuk bez ikakvih izobličenja ili neželjene buke.Uživajte u jasnim i atraktivne zvučnim signalom, koji osigurava da vaše prisustvo će biti primjećen.

4. Visokokvalitetna вставная kontakt: U glasnijem zvučnom signalu koristi kvalitetne jednostavnu montažu, osiguravaju visoku vodljivost i pojednostavljuju instalaciju.Uz pomoć tih priključke možete jednostavno i sigurno spajanje auto-kolonu na vašem kamionu, osobni automobil, motocikl ili drugim kompatibilnim vozila.

5. Svestran i praktičan: Ovaj željeznički kokain je vrlo praktičan i pogodan je za različite vozila uključujući kamione, automobile, motocikle i još mnogo toga.Osigurajte svoju sigurnost na cesti i upozori okolnih o vašem prisustvu i uz pomoć ovog moćnog i pouzdan zvučnog signala.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Tip proizvoda: Многотональные клаксоны i клаксоны-клаксоны

Naziv proizvoda: Električni улитковый клаксон.

Vrsta materijala: ABS + metal

Karakteristike: Vodootporan

Boja: crvena

Broj: jedan par

Napon: 12

Glasnoća: 300 DB

Frekvencija: niska 410 Hz, visoka 510 Hz

Veličina: 90x90x50 mm/3.54x3.54x1.97 cm

Primjenjivi model: automobil, motocikl, электровелосипед

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x Električna rog zatrubi puževa

1 x Montažni pribor

Više informacija

  • Širina proizvoda - 90 mm
  • Težina proizvoda - 450g
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv modela - Električni rog zatrubi puževa
  • Posebne karakteristike - Vodootporna
  • Visina proizvoda - 50 mm
  • Tip proizvoda - Multi-ton i Клаксон Rog
  • Tip materijala - ABS+ Metal cm
  • Dužina proizvoda - 90 mm

SKU: w42266


Naši (1)

Autor: Klijent
| 2024-01-05

Uopće nisam zadovoljan. nalog mi nije došao.

Također mogu se sviđa