Za IP Samsung Mi Charing Port Zaštitnik 16/30 kom. Univerzalni telefonski zvučnik Пылезащитная mreža, zaštita od prašine, ljepljive etikete za spajanje na zidnu utičnicu

( 0 )
5.88 kn 2.61 kn

Informacije o proizvodu

Tehničke karakteristike:

Materijal: Više

Pakiranje: 16 /30ШТ

Veličina: kao na slici

Stil: dugi model, kratki model

Primjenjivi model:

Kratki model: pogodno za mobilne telefone sa 3-6 rupama (univerzalne sa 6 rupa veličine više od 7 otvora), promjer jedne пылеуловительной naljepnice iznosi 16 mm, a ukupni promjer prirubnice dinamika 7 ili više može biti primjenjiva u roku od 16 mm.

Dugi model: pogodan za mobilne telefone s rupama u roku od 6-9 iz zvučnika (eng s 9 rupa, za mjerenje više od 9 rupa), promjer jedne пылезащитной naljepnice iznosi 22 mm, a ukupni promjer 9 ili više rupa dinamika može biti primjenjiva u roku od 22 mm.

Opis:

1. Otporan na prašinu i prljav, ne utječe na kvalitetu zvuka, prigušni filter, izolacija malih čestica, transparentan i ne sparan

2. Ima funkciju zaštite od prskanja vode koja može smanjiti vrijeme primitka vode u kritičnom trenutku

Vodič za instalaciju:

1. Prvo očistite otvor za alarm telefon

2. Uklonite naljepnicu od prašine pomoću četke, žuta naljepnica nije potrebna

3. Koristite četkicu za zube, glatka пылезащитную naljepnicu, podesite odgovarajući mobilni telefon.

4. Ako prašinu naljepnice duge, možete izrezati ih škarama.

To će spriječiti prodiranje prašine i микрочастиц u vaš mobilni telefon i spriječiti oštećenje telefona zbog nakupljanja prašine ili prodiranja u unutrašnjost.

On ne samo da пыленепроницаем, ali i sprečava oštećenja unutarnjih dijelova mobilnog telefona tekućim tvarima, kao što su voda i znoj, pružajući sveobuhvatnu zaštitu.

Naš dizajn пылезащитных naljepnica pogodan za sve vrste mobilnih telefona, bez obzira da li koristite mobilni telefoni bilo koje marke, kao što su Apple, Samsung, Huawei i tako dalje

Nakon uporabe ne ostaje trag, i to neće utjecati na izgled mobilnog telefona.Jednostavan i jasan dizajn ga čini gotovo nevidljivim i ne utječe na ljepotu mobilnog telefona.

Napomena:

Zbog ručnog mjerenja dopuštena odstupanja u 1-3 mm Molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

Zbog razlike između različitih monitora slike ne mogu odražavati stvarne boje proizvoda.Molimo vas, obratite se toj stvarnoj slici.Puno vam hvala.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w421962


Naši (0)

Također mogu se sviđa