Proziran Марлевая Tablica Staza Kadulje Марлевая Pribor Površine Blagovaonica Vintage Vjenčanje College Božićne Domjenke Luk Dekoracija Za Tortu

( 0 )
46.53 kn 31.14 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

Puno: Vi ćete dobiti 1 марлевую salvetu u rustikalnom stilu, sladak; Dovoljan broj i veličina, da zadovolji svoje potrebe u svakodnevnom ili svečani uređenje i zamjenu, kao i dijeliti s drugima.

Boemski stil: Kao što možete vidjeti na slici, naše vjenčanje salvete su oslikani u elegantne boje, sivkasto-zeleni, puni elegancije; U isto vrijeme dizajn u obliku nabora, daje vizualni užitak tekstura, mode i sadašnjošću, može biti dobro integrirana u različite stilove ukrašavanja kuće.

Atraktivan veličina: Veličina svakog марлевого okvir za površine je oko 90 x 180 cm / 35 x 70 cm, pogodan za većinu pravokutnih stolova, ili možete obrezati ga do željene dužine i oblika po želji; Osim toga, lako se sprema, kada se ne koristi, sklopivi, скручивая ili сворачивая u roli.

Mekana i udobna: Ova salveta uglavnom izrađen od visoko-kvalitetne poliester, fine izrade, blage i ugodne na dodir, dogovor za šivanje, lagan i reusable, lako se nosi, suza ili blijedi, lako se nanosi, čuva i koristi se u čistoći, može se koristiti za dugo vremena.

Svestranost: Setovi maramice iz gaze su pogodni za razne prigode kao što su vjenčanja, vjenčanje duše, dječje duše, žurka povodom rođendana, obiteljske druženja, svečane događaje i tako dalje, što ih čini atraktivnim dekoracijama svoj banket stola.Tehničke karakteristike:

Naziv proizvoda: Stolni banner

Materijal: poliester

Veličina: 90x180 cm Upućivanje uključuje: 1x stolni banner Napomene:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

2. Molim vas, neka odstupanja u mjerenju 0,1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

  • Inženjering - Tkani
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv proizvoda - Марлевая Staza Za Površine
  • CN - Guangdong, Henan
  • Slika - S po cijeloj površini
  • Naziv - TPXCKz
  • Materijal - 100% Polyester

SKU: w421330


Naši (0)

Također mogu se sviđa