Slatka silikonske naramenice za mobilni telefon u obliku cvijeta, univerzalni narukvica, dekor za slušalice, torba za ruke, slatka je ukras

( 0 )
6.03 kn 3.92 kn

Informacije o proizvodu

Slatka Silikon Cvijet Za Mobilni Telefon, Spušteni Uzicom Za Telefon, Univerzalni Narukvica Za Telefon, Ukrasne Trake Za Slušalice, Torba Za Ruke, Slatka Je Ukras

Karakteristike:

100% potpuno novi i visoke kvalitete.

Ovaj remen za mobilni telefon je izrađen od visoko-kvalitetne силикагелевого materijala, koji je blag i lako savijati, ima visoku čvrstoću i ga lako oštetiti, što smanjuje oštećenja mobilnog telefona, uzrokovane slučajnim padom.

Jedinstveni dizajn: remen za mobilni telefon napravljen u cvjetnim dizajnu, sa živim bojama, što tjera ljude da se sjati u ovom trenutku, odmah poboljšava osećaj za modu i umjetnost, i oni više ne morate brinuti o osnovnom i скучном o remen za mobilni telefon.

Široka kompatibilnost: ovaj remen za mobilni telefon pogodna za većinu pametnih telefona, i s njim možete lako nositi bez obzira na veličinu ili stil vašeg mobilnog telefona.

Boja: pink/crno/žuta/narančasta/plava/zelena/ruža crvena/svjetlo ljubičasta

Materijal: silikagel

Veličina: kao na slici

Upućivanje uključuje: 1 komad

Napomena: 1. Molimo, imajte na umu razliku u 0,1-0,3 cm zbog ručnog mjerenja, hvala.

2. Molimo vas, shvatite da je zbog razlike u osvjetljenju ili zaslonu računala ne mogu garantirati da su slike i stvarne boje na 100% podudaraju.

O nama

Naša tvrtka je profesionalna prekogranične tvrtka e-commerce s profesionalnim osobljem, profesionalnim proizvodima i markama.

U osnovi mi smo sudjelovali u veleprodaji i maloprodaji trgovinom proizvodima.

Dostava

Kada ste izvršili narudžbu, molimo odaberite način dostave.Ako želite poslati robu kurir, molimo vas da platite dodatne troškove dostave.Poslat ćemo vam robu u roku od 7 dana nakon završetka plaćanja.

Ne jamčimo pravovremenost isporuke svih međunarodnih operacija zbog razlike u vremenu carinjenja u pojedinim zemljama, što može utjecati na brzinu skeniranja vašeg proizvoda.

Mi ne возмещаем troškovi isporuke za neuspjeh u slanju.

Povrat

Mi ćemo se potruditi da na najbolji mogući način služiti našim klijentima.

Mi ćemo povrat novca, ako se vratiti robu u roku od 20 dana od primitka robe iz bilo kojeg razloga.Međutim, kupac mora osigurati da je vratio robu nalaze se u izvornom stanju.Ako je roba oštećena ili izgubljena pri povratku, kupac snosi odgovornost za takvu štetu ili gubitak, a ne povrat kupcu puni povrat novca.Kupac mora pokušati podnijeti zahtjev.

Kupac je odgovoran za utovar trošak vraćanja robe.

Više informacija

  • Materijal - silikon
  • Naziv - HUXUAN
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w420625


Naši (0)

Također mogu se sviđa