2-Core 2,8 mm Litarski Kabel Za slušalice OFC S Оплеткой Za Slušalice Audio-Technica ATH-R70X Headphone Headset LN008054

( 5.00 )
587.43 kn 146.86 kn

Informacije o proizvodu

Za strane music player možemo ponuditi

3,5 mm 3-polni (stereo) Priključnicu

2,5 mm 4-polni uravnotežen nožica,

4,4 mm Штекерный uravnotežen nožica,

XLR 4-polni штекерный nožica,

XLR 4-polni штекерный nožica,

6,5 mm штекерный nožica,

Priključak 4-u-1, na vaš izbor.

Strana slušalice ili штырька za slušalice je isti kao i na našim fotografijama.Slušalica ili pin za slušalice nije dostupan za odabir i prilagođavanje.

Naš kabel za slušalice može stabilizirati kvaliteta zvuka na izlazu.Bilo male vibracije negativno utjecati na kvalitetu zvuka.Jednostavan poziv će dovesti do izobličenja glazbenog signala, a ozbiljan izazvati "перескакивание s mjesta na mjesto" i "neuspjeh".Kako spriječiti utjecaj mehaničkih vibracija na kvalitetu zvuka slušalice, mi (eachdiy) koristimo zaštitne navlake za obradu žice naše slušalice.

Lagan dizajn.Naši kablovi za slušalice su dizajnirane na takav način da podrži maksimalno čist signal sa savršeno ravna odgovor, a zvuk je toliko dobar, koliko se može, kada se izlazi iz pojačala ili programu player.Zadatak kabela je u tome da je za prijenos signala na slušalicama, ne dodajući i ne uklanjaju ništa od detalja zvuka.

Savjeti: kabel s 4-priključak балансным utikačem od 3,5 mm (Bal) je pogodan za playera serije Hifiman (R2R2000 i ostale), igrač Qulcos qa361, igrač KOLEGICA PLENUE S, F. AUDIO FA2 XS03 i druge playere, imaju odgovarajuće priključke.Mobilni telefon Iphone ili obični player možda neće raditi (s jedne strane neće biti zvuka ako koristite na njih балансный kabel 3,5 mm).

Ako nemate profesionalno music player, Hifi, molimo odaberite 3,5-mm 3-polni штекерный kabel.

Napomena: slike su opisane samo za referencu, neki detalji mogu se razlikovati od slika. , Molimo vas, provjerite objekt standard.Mi imamo pravo na konačnu interpretaciju.

Više informacija

  • Oprema - No
  • Tip proizvoda - Kabeli za slušalice
  • Materijal - Metalne
  • Naziv - EachDIY
  • Broj modela - ATH-R70X
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w4156


Naši (0)

Također mogu se sviđa