Za Ktm Duke 125 200 390 690 Duke125 Duke200 Duke390 Duke690 ABS R Kliješta Kočnica Cjevovod Zraka za Hlađenje Pribor Za motocikle

( 0 )
608.34 kn 219.02 kn

Informacije o proizvodu

-Tko ne bi htio osjećati kao Rossi ili Маркесом?Ove cjevovod zraka za hlađenje kočnica pomoći će vam da se osjećate na svom байке maksimalnu brzinu MotoGP.Ove vodove dolaze ravno iz MotoGP i WorldSuperBike i razvijeni su u suradnji s Pramac Racing.Uređenje ili mat ili sjajni, što daje vašem uličnoj motocikl osjećaj potpune spremnosti na stazu.

-U MotoGP i WorldSuperBike ove kanale se koriste za usmjeravanje dodatnog rashladnog zraka za dijelove kočnice, smanjiti temperaturu kočionih diskova i podnošenje kočionih obloga, što je rezultiralo hlađenje kočnica poboljšava se na 30-40%.Spremni za utrku komponente, kao što su моноблоки Brembo, dostupni su za ulice već nekoliko godina i dolaze kao standard nekih top-modela, kao što su моноблоки M50 na Panigale S, моноблоки Brembo na CBR1000RR SP i setove моноблоков M430 koji umiru RSV4 i RSV4R / RSV4RR.

-Dakle, što nije dovoljno za davanje трековому umu?Cjevovod zraka za hlađenje CK CATTLE KING - konačni bar u prenosim svoj motocikl spreman za rad na stazi u izgledu.Ovi setovi su priključeni na vijak i postavljeni su pod kliješta kočnica vašeg motocikla.Nudimo niz standardnih instalacijske setove na vijak, a cijevi također se mogu naručiti zasebno, tako da možete napraviti instalacijski kit na red.

- Pobrinite se da je opcija udaljenost čeljusti vašeg motocikla iznosi 100 mm ili 108 mm. Hvala!

PLAĆANJE:

1. Primamo kreditne kartice, bankovni transfer, i drugim isplatama, koji podržava AE.

2. Molimo vas, unesite vaše posebne zahtjeve (boja, pakiranje, декларируемая cijena i tako dalje) Kada naručujete ili ostavite nam poruku.

Dostava:

1. Molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa dostave ispravna.Molimo vas, ostavite nam svoj dostupan broj telefona.On je potrebna poštanskog ureda u Kini prilikom popunjavanja obrasca za isporuku!!

2. Obično, mi za besplatno šaljemo pošiljke načine isporuke prodavatelj.Molimo kontaktirajte nas ako želite poslati robu na druge načine isporuke, kao što su DHL, UPS, FedEx, EMS i sl. prilikom postavljanja vaše narudžbe.

Vrijeme dostave:

Sva roba će biti dostavljena u roku od 1-3 radna dana.

Prioritetno: 15-20 dana u Aziji, Europi, Sjevernoj Americi

DHL, UPS, FedEx: 3-5 radnih dana u većinu zemalja

OBAVIJEST:

Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz.

Povrat i garancija:

1. Pažljivo smo provjeriti robu prije slanja.

2. Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni proizvodom, molimo vas, kontaktirajte nas.Mi ili ćemo vam poslati novi artikl, ili povrat novca, što je samo dobili vratio robu.

Recenzije:

Ako imate dodatna ugodno iskustvo kupovine u našoj trgovini, molimo vas da ostavite pozitivan povratne informacije o našim proizvodima i uslugama s ocjenom od 5 zvjezdica.

Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas za bilo koji problem i dajte nam priliku da to riješi prije nego što ostavite negativan komentar.Zahvaljujemo na razumijevanju.

Više informacija

  • Funkcija 3 - Cjevovod zraka za hlađenje kočionog čeljusti
  • Функция2 - Cjevovod zraka za hlađenje kočionog čeljusti motocikla
  • Marka motocikla - KTM
  • Visina proizvoda - 0inch
  • Širina proizvoda - 11.4cm
  • Funkcija 1 - Cjevovod zraka za hlađenje kočnica motocikla
  • Dužina proizvoda - 16.5cm
  • Naziv - FEIBANG
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Težina proizvoda - 200g
  • Naziv modela - KQSR-001
  • Tip proizvoda - Sjedalo i ukrasne letvice
  • Tip materijala - Čvrsta plastika

SKU: w411430


Naši (0)

Također mogu se sviđa