Rashladna obloge za kacigu, Быстросохнущая i отводящая vlagu obloge za moto kacige, biciklistička obloge za muškarce i žene

( 0 )
91.47 kn

Informacije o proizvodu

Opis:

Obloge za moto kaciga izrađen od visoko-kvalitetne гигроскопичного vlakana i likra koje su эластичными, влагоотводящими, быстросохнущими i robustan.

Možete ga koristiti za vožnju na biciklu, bicikl, trčanje, penjanje, pješačenje, skijanje i snowboarding.

Specifikacija:

Naziv: Brod za moto kacige

Materijal: likra

Pakiranje list:

1 * Umetak za moto kacige

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Detalje o proizvodu

1. Izdržljiv materijal: Podstava za moto kaciga izrađen od visoko-kvalitetne гигроскопичного vlakana i likra koje su эластичными, влагоотводящими, быстросохнущими i izdržljiva.

2. Izdržljiv i višekratnu upotrebu: Obloge za hlađenje kacige mogu koristiti opet i opet, dakle, ona je čvrst i reusable.Ga je lako čistiti.Možete oprati ručno vodom pri temperaturi ispod 40 stupnjeva Celzija.

3. Zabavite se uz vježbe: Naš hlađenja, впитывающий znoj umetak za kacigu sprečava znoja na glavi, a u oči ljeto i zadržava toplinu zimi, tako da se možete zabaviti na vježbe.

4. Širok spektar primjene: Naš brod za kacigu unisex može se koristiti za vožnju na biciklu, bicikl, trčanje, penjanje, pješačenje, skijanje i snowboarding.To je naširoko koristi.

5. Ugodno iskustvo kupovine: ako ste izabrali naš proizvod, mi ćemo vam pružiti kvalitetne proizvode i vrhunsku uslugu.Možete provesti svoje slobodno vrijeme za kupovinu u mom dućanu.

Više informacija

  • Tip materijala - PAMUK
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w407000


Naši (0)

Također mogu se sviđa