20 Kom Kompresijski BNC Konektor 75-Омный Spojnica s Bakrenim Kontaktom za Koaksijalni kabel RG58-59 Crimper Video

( 0 )
142.21 kn 81.09 kn

Informacije o proizvodu

[Ažurirano] 20шт kompresije priključka koaksijalni kabel rg59 BNC s fiksnim kontaktom, možete biti sigurni da je centralni vod ulazi u priključak više točno, lakše i brže, ne savijati, drugi standardni konektor bnc.Jack je vrlo jednostavna za korištenje za koaksijalni sijamski kabela rg-59, jednostavno koristite jezgro koaksijalnog kabela umetnite kontakt kompresije priključka i stegnite ga.

[Kako koristiti pincetu] Molimo vas, pobrinite se da vaš alat je pogodan za ispravno mjerenje tih konektora, a zatim zategnite priključke kabela, kako bi se pojednostavio uspješnu vezu. 20ШТ Kompresijski BNC konektor radi s većinom standardnih alata za kompresiju.

[Široku primjenu] Konektor za koaksijalni kabel rg59 pogodan za korištenje u sustavima sigurnosti doma, video nadzor, instaliranje kamere, kino, audio i videokabela je dizajniran za rad u svim vremenskim uvjetima, za unutarnju / vanjsku upotrebu.Kompatibilan sa svim analognim sustavima video nadzora, AHD, TVI i SDI s kamerama sigurnosti doma visoke razlučivosti.

[Otpornost na vremenske uticaje] Čvrste, dobro konstruiran HD-видеокабели DC barrel jack BNC connectors da biste povezali koaksijalnih HD-videokabela koaksijalni kabel rg59 720p, 960P, 1080p CCTV AHD i SDI coax HD.Dizajn s iznimno niskim slabljenje signala, -kromirani od korozije, potpuno zatvorena od metala-otporni na vodu, bolju vodljivost, u stalnoj vezi nikad nije oslabila.

Boja: kao na slici

Materijal: metal

Sadržaj pakiranja:

20 x kompresijski konektor za koaksijalni kabel rg59 BNC (s bakrenim kontaktom 20шт)

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: zbog rasvjete i različite prikaze boja proizvoda na slici može se malo razlikovati od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

  • Vrsta metala - Nema
  • Glavni kamen - Муассанит
  • Certifikat - no
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w402738


Naši (0)

Također mogu se sviđa