Rukohvati UTV X3 Roll Bar Za Can Am Maverick XDS XRS XMR XRC Turbo R RR 2017-2023 Heavy Duty 2 Kom.

( 5 )
597.88 kn 298.94 kn

Informacije o proizvodu

Rukohvati UTV X3 Roll Bar Za Can Am Maverick X3 XDS XRS XMR XRC Turbo R RR 2017-2023 Сверхмощные Rukohvati 2 kom.

【Više točka hvatanje】 Robustan dizajn ručke, x3, koji dodaje prednju točku za hvatanje i olakšava ulaz u X3 i izlaz iz nje, omogućujući vam da idete naprijed, tako da vam ne treba samo shvatiti na okvir za role, što znatno povećava sigurnost.

【Sigurna okrugli rezanje】 olovke za hvatanje nosači pričvršćeni na postojeću pre просверленным rupama u okvir skladišta, a zahvaljujući okruglog rezanje možete držati ruke u kabini, bez brige da će vaše ruke поцарапаются o grane.

【Aluminijski materijal】 ručka je izrađena od visokokvalitetnog aluminija, koji se razlikuje trajnost, izdržljivost, otpornost na blijeđenje, ogrebotine i mala težina.Metalni izgled daje vašem automobilu prekrasan pogled.

【Dizajn s kopčom na vijak】 ručka utv jednostavan za instalaciju, montažu naprave ste dobili u prodajnom paketu, možete dovršiti instalaciju za 5 minuta.NAPOMENE: AKO IMATE UTV MIRROR, MOŽDA ĆETE TREBATI KUPITI 2 SETA 4-INČNI VIJKE STEGNUTI IH ZAJEDNO.

【Oprema】 Ručka X3 kompatibilan s Maverick i X3 X3 Max (svih modela i svih godina izdavanja), kao što X3 Turbo, Turbo R, X DS Turbo R X MR Turbo, X3 MAX Turbo, Turbo R, X DS Turbo, X RS Turbo R X MR Turbo R, MAX X RS Turbo R.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w398265


Naši (1)

Autor: Klijent
| 2023-11-24

BIen

Također mogu se sviđa