Kineski starinski tibetanski budizam, optočena bakar dragulj Buddha Shakyamuni

( 0 )
1 841.92 kn 1 289.34 kn

Informacije o proizvodu

Kineski starinski tibetanski budizam, stari bakar, netaknute dragulj. Veličina: Visina: 15 cm Širina: 10 cm Težina: 1080 g Detalje plaćanja i isporuke Uvjeti prodaje O nama Kontaktirajte nas Plaćanje eBay je ažurirao svoje načina plaćanja, i novo vodstvo Plaćanje se može izvršiti putem PayPal, Apple platiti, Google pay, kreditne kartice i drugi načini plaćanja.Detalji isporuke Svih roba će biti poslana u roku od 1-3 dana nakon primitka pročišćeni plaćanja.

Proizvod će biti poslan prioritetno speedpack usps ili čak EMS, što je brzo i sigurno, obično je potrebno 12 radnih dana za dostavu u većini zemalja svijeta, ponekad je za to potrebno više vremena. za posebne zemalja, u koji je dostava EMS nije moguća, a mi ćemo izabrati drugi način i nužno проинформируем kupca putem e-maila.

Na isporuku mogu utjecati odmor, događaji i neki drugi faktori nesigurnosti.Ako imate posebne zahtjeve u rokovima isporuke, molimo vas, javite mi se putem poruka na ebay.Uvjeti prodaje se temeljito testira svaki proizvod prije slanja.

Sve fotografije su snimljene mnom. 100% pravi fotografije.O nama ja Sam kolekcionar narodne umjetnosti s 32-godišnjim iskustvom.

Imam 2 supermarketa u Pekingu, osnovne roba uključuju непальско-tibet budistički kip, pribor za budističkih hramova, kineski перегородчатую oslikana Kraljevske palače ručni rad, porculan Цзиндэчжэнь, figurica životinja u kraljevskoj townhouse po feng shui i druge čisto folk ručne izrade, kao što su rezbarije na нефриту, stolarije, brončani nakit, europski brončane statue i zbirke zapadne umjetničke kulture i tako dalje

U mom dućanu donosi više od stotine različitih figurica.Ako ne možete pronaći željeni proizvod, možete nam poslati e-mail, mi ćemo vam poslati više slika.

Hvala što ste posjetili moj dućan!Sretno!Kontaktirajte nas Ako naiđete na bilo kakve probleme s kvalitetom, kada primite svoje proizvode, molimo vas, kontaktirajte nas odmah.Mi smo odlučili da za vas u roku od 48 sati. (Puni povrat novca ili zamjenu vrijedi u roku od 14 dana od isporuke robe).

Molimo, pošaljite nam e-mail riješiti bilo koji problem, prije nego što ostavite bilo kakav savjet ili otvarati neki posao preko PayPal-a.Kao što smo već rekli, to smo riješili bilo koji problem i pružiti joj potpuno zadovoljstvo.Hvala na razumijevanju.Mi ćemo poštovati.

Više informacija

  • Vrsta metala - Bakar
  • Naziv - NoEnName_Null
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w395745


Naši (0)

Također mogu se sviđa