Prsten od čistog crvenog srebra s морсонитом S925 uzorka, klasično donje prsten s četiri nožicama u jedan karat

( 0 )
723.03 kn 166.31 kn

Informacije o proizvodu

[korisni savjeti]:

Jer to je proizveden od strane naše tvrtke, za provjeru i distribucije roba potrebna radna snaga, što dovodi do niske zarade.Kupcima se preporučuje miješati mali broj stranaka, da provjerite vrstu proizvoda prije stavljanja na veliko naloga, a zatim, ako je potrebno, provesti veliko nabave.Mali problemi, kao što su prljavština i trenje, ne smatraju se problemima kvalitete.Nakit ručne izrade mogu imati tragove ručni rad, i perfekcionizam čini narudžbe s oprezom.

Estetski koncept i koncept kvalitete kod svih različiti, kako biste izbjegli nepotrebne sporove, molimo vas da prvo kupite manji broj proizvoda, a zatim stranku.

【1】.Kod naše priče nema razloga vratiti robu u roku od 7 dana, i on je ne može vratiti roba u propisanom roku.

【2】 Prirodnih kamenja i bisera su uobičajene greške.

【3】.Ako postoje jasni pukotine, ogrebotine, padaju male kuglice, feding i drugih problema, molimo vas, pošaljite fizičke fotografije u službi za podršku korisnicima da biste podnijeli zahtjev za povrat.

【4】 Iznos dostave svaki dan veliki, tako da ne možemo provjeriti svaki proizvod na licu mjesta.Mi ćemo provjeriti robu prije njegova primanja i vrijeme je da ćemo doći u kontakt sa službom za podršku kupcima, da mu se vrati, ako naiđete na probleme.

【5】.Slika je takva.Zbog različitog osvjetljenja zaslona i može biti mala razlika u boji između stvarnog objekta i slike.

【6】. Proizvodi imaju detaljne dimenzije i primjeri nošenje.Ne воображайте to iz zraka.

Dragi stari i novi kupci, pozdrav.

Molimo vas da odvojite dvije minute pregled tih problema koji se mogu riješiti 90% problema u vašoj narudžbi.

1. Imate li privjesak lanac?

Odgovor: svi privjesci i ogrlice (s lancem) prodaju se odvojeno (Napomena: svi oni su prodali to tako.)

Molimo, kliknite na link ispod da biste kupili ogrlicu: https://shop0j8d587138556.1688.com/page/offerlist_143675274.htm?spm=a2615.7691456.autotrace -CategoryNavNew.16.4f444d98sh1C9F

2. Imate poklon kutija?

O: zadani koristimo nezavisne ambalažu odložite u plastičnu vrećicu OPP.Potrebna nam je poklon kutija, i trebamo napraviti još jednu fotografiju.

Ako vam je potrebna poklon kutija, molimo, kliknite na link ispod:

https://shop0j8d587138556.1688.com/page/offerlist_136426204.htm?spm=a2615.7691456.autotrace-categoryNavNew.31.3788686bC0sosn

3. Je li to tako?

Odgovor:. Napomene za naručivanje:

1. Adresa za narudžbu i primatelj, zadana adresa dobivanje i primatelj pošiljke;

2. Prilikom narudžbe to mora biti označen porukom.Ako poruke nema, mi obično šaljemo račun zajedno s robom.Svu odgovornost, возникающую s tim u vezi, vi ste sami.

3. Napomena: Nakon uspješne naručivanja i plaćanja, ako se informacija otkrije ili bilo koja greška, molimo podnesite zahtjev za povrat sredstava do toga, kako mi ćemo naručiti slanje.Nakon toga, kako mi ćemo naručiti slanje (na temelju vremena isporuke, a ne na skeniranje podataka kurira), ako je potrebno podnijeti zahtjev za povrat sredstava, molimo, kontaktirajte nas Ali za pokupiti paket.Mi ćemo se potruditi da vam pomoći da dobijete natrag parcelu.Ako pošiljke nisu uspjeli pronaći, cijena dostave robe snosi kupac.Zahvaljujemo na suradnji.

4. Hoće li tamo informacije o našoj trgovini?

O: ako ste narudžbu s porukom, imamo sve u neutralnoj pakiranju s vrećama OPP.

Ne objaviti nalog, i nije ostavio nikakve informacije o našoj tvrtki, pretpostavka je da će prilikom naručivanja potrebno je ostaviti poruku, u suprotnom ne odgovaramo.

5. Kada je rok isporuke?Vrsta

O: naručite do 17:00 i pošaljite ga na isti dan.On će biti poslan na sljedeći dan nakon 17:00 sati.Molimo vas da strpljivo čekajte, nemojte žuriti mene.

O drugim pitanjima obratite se službi za podršku korisnicima

Korisnička podrška je vrlo opterećen.Predlažem vam da napravite rezervaciju sami

Više informacija

  • Paul - Žene
  • Materijal - silikon
  • Čistoća - srebro 925 sterling
  • Vrsta proizvoda - Nakit
  • Broj modela - PMJ069
  • Vrsta metala - Nema
  • godina / sezona izdavanja - Ljeto 2021
  • Oblik \ uzorak - Geometrijski uzorak
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Modeliranje - geometrijski 1

SKU: w393891


Naši (0)

Također mogu se sviđa