Filter zraka za motor поролоновый Mini-губчатый pročišćivač, Učinkovit i jednostavan zamjena filtera zraka za bicikl, поролоновый mini motor, klima

( 0 )
80.43 kn 40.22 kn

Informacije o proizvodu

Poboljšajte performanse vašeg motocikla s pomoću filtra za zrak Mini Bike.Sprječavanje ulaska malih čestica u motor i produžite vijek trajanja.Ovaj jednostavan za instalaciju filter, pogodan za razne vrste motocikala, pruža maksimalnu zaštitu.Pozdravite se s засоренными zračnim filtrima i поприветствуйте udobnu vožnju!

Specifikacija:

Naziv proizvoda: filter Zraka za motor

Materijal: metal, guma i spužva

Pakiranje list:

Filter zraka za motor * 1

Stezaljka * 1

Napomena:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona, boje proizvoda mogu neznatno razlikovati od prikazane na fotografijama.

Zbog razlike u upotrebu dimenzije, molim vas, dopustite razliku u iznosu od 1-2 vidi

Detalje o proizvodu

1. Izvrsna trajnost: Ovaj filter zraka za motocikle je napravljen od visokokvalitetnih materijala, koji osiguravaju stabilnost i trajnost.Može se koristiti duže vrijeme bez gubitka učinkovitosti i kvalitete.

2. Poboljšane performanse motora: Ovaj filter zraka za motor uklanja čvrste čestice i prašina iz zraka mulja, štiti vaš motor i pruža optimalne performanse.

3. Napredna zaštita: Ovaj filter zraka za moto ima praktične dizajn, предотвращающую ulazak malih čestica u motor.Površina je prekrivena slojem spužve visoke gustoće, koji se može pojačati učinak filtriranja i produžiti vijek trajanja motora.

4. Jednostavnost instalacije: Pričvrstiti naš moto filter zraka u cjevovod vašeg motora - jednostavna.Ne zahtijevaju profesionalne vještine ili alata, možete uživati besplatne instalacije za samo nekoliko minuta.Povećajte produktivnost vašeg motora s lakoćom.

5. Širok raspon primjene: Ovaj pjenušavi filter će osigurati nesmetan rad motora vašeg motocikla.On je pogodan za razne vrste motocikala, uključujući i off-road i utrke.Njegov visokokvalitetan materijal učinkovito filtrira nečistoće, što je odlično za različite krajolike.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w39331


Naši (0)

Također mogu se sviđa