Novi dolazak! 9x10 mm 2000 kom. Sa Efektom Бронзирования Cvjetni Kuglice Za Ogrlicu/Naušnica Ručno DIY Dijelovi Nakit i Dijelovi

( 0 )
159.85 kn 111.87 kn

Informacije o proizvodu

Opis proizvoda

Otpremna

1. Adresa za isporuku-robu šalju na adresu vašeg profila na www.gradaniza5.com.hr, molimo vas, provjerite je li adresa isporuke je naveden kompletan i ispravan.

2. Mi ćemo brod vašu narudžbu zajedno prioritetno Kine za besplatnu dostavu.Ako je hitno, možete platiti dodatne troškove dostave, poslat ćemo vam putem DHL, ili EMS, UPS, dobili smo veliki popust od kurira, onda je cijena vrlo dobra.

3. Vrijeme putovanja

Za авиапочты China Post to?dostava robe je uvijek traje 15-35 dana.Ako ne možete dobiti pošiljku u roku od 45 dana, molimo vas, pošaljite nam e-mail.Mi ćemo pratiti pošiljka za vas.Hvala.

4. Tax_You potrebno platiti carine i sami. Mi ne snosimo nikakve carine ili poreza

Naši

Vaše mišljenje je za nas uistinu važno.

1. Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugom, molimo vas, pomozite ostaviti "pozitivnu ocjenu" i "5 idealne zvijezda" za nas, kada ste dobili svoje proizvode, a mi ćemo učiniti isto za vas.Hvala unaprijed.

2. Ako niste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas, kontaktirajte nas i dajte nam priliku pronaći rješenje.Hvala!

Politika i proces Povratka

1. Ako ste iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni primljenim težine, morate nas kontaktirati u roku od 7 dana od primitka vaše narudžbe.

2. Molimo kontaktirajte nas prije slanja robe natrag.

3. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju i, molimo vas, obavijestite nas na broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak i vaš id www.gradaniza5.com.hr ID.

4. Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade nakon primitka robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim komponentama i dodacima u paketu.

Cijena povratne slanja plaća kupac.

Više informacija

  • Vrsta metala - Nema
  • Tip proizvoda - Perle
  • Elegantan ili moderan - Ультрамодные model
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Težina proizvoda - 0.2g
  • Materijal - Akril
  • Broj modela - LCHJPJ2011-12157
  • Naziv - iBEADSKINS

SKU: w390539


Naši (0)

Također mogu se sviđa