Novi Bežični Adapter CarPlay CarlinKit Bežični Automatski Ključ za izmjenu Ekrana Android Carplay Smart Link iOS 15 S Ugrađenim Mikrofonom

( 0 )
488.48 kn 239.41 kn

Vrsta: Naljepnice

Informacije o proizvodu

Novi bežični adapter CarPlay CarlinKit Bežični automatski ključ za izmjenu ekrana Android Carplay Smart Link iOS 15 s ugrađenim mikrofonom

Novi proizvod može pomoći vašem komplet zaslonu Android na sekundarnom tržištu ostvariti funkciju carplay.On podržava žičnih i bežičnih veza, a i žičnih i bežičnih funkcija carplay i Android Auto, koji se mogu koristiti na Android ili iphone.iPhone može koristiti funkciju carplay, Android telefon može koristiti funkciju Android Auto.

Ne podržava originalni auto zaslon.

Karakteristike:

Kompatibilne uređaje

Ovaj ključ je za glavu jedinice Carplay podržava iPhone sa iOS 9 i gore, telefona baziranih na Android i radio uređaji na bazi Android 4.4 i gore.Povežite svoj telefon na naš sustav carplay da omogućuje pristup porukama, slušati glazbu, koristiti navigaciju i igranje igara sa USB-memorijskog štapića.

Glavna funkcija:

Podrška za glasovno upravljanje Siri, aplikaciju za GPS navigaciju (navigacija u stvarnom vremenu), on-line glazbeni program, telefon, zrcaljenje na zaslonu.Održavajte glasovne naredbe za upućivanje poziva, korištenje memorijskih kartica (podržani su Google Maps, Waze i mirrorlink), slušanje omiljene glazbe i pristup porukama preko iTunes, glazbe i instaliranih aplikacija.

Podrška za on-line ažuriranja sustava.:

Carplay box podržava on-line ažuriranja.Možete ga spojiti i reprodukciju sa telefonima ios i Android.Ovaj USB ključ i može podržati bežične i žičane carplay, kao i Android Auto, žičana zrcalnu sliku.

Vršimo strogu kontrolu kvalitete, mi ćemo provjeriti i koristimo ga prije isporuke, kako bi bili sigurni da svi proizvodi se mogu koristiti.A prije slanja šaljemo klijentu poruku za potvrdu.Molimo vas da pravovremeno provjerite poruku.Ako ne možete instalirati ili imate drugih problema, molimo vas, kontaktirajte nas, i mi smo окажем stručnu pomoć.

Podrška za mobilni telefon, podrška za mobilne telefone iphone i Android

Iphone može koristiti žičane i bežične carplay, ali Android telefon može koristiti samo Android Auto

Savjeti:

1. Na ovom linku ćete pronaći 2 proizvoda, CPC200-Autokit i CPC200-CCPA, oba podržavaju bežični Apple carplay i žičani Android Auto, ali samo CPC200-CCPA podržava bežični Android Auto, molimo vas da pažljivo provjerite prilikom rezervacije. hvala

2. CPC200-CCPA ima ugrađen apk datoteku za instalaciju klikom miša.CPC200-Samopokretanje Molimo, unesite URL-ove za instalaciju, http://121.40.123.198:8080/autokit/autokit.apk (link za download)

Više informacija

SKU: w3901


Naši (0)

Također mogu se sviđa