Сцепная Traka Zrnati Đonovi Rampa Тяговый Zaštitnik Bilježi Stepenice Ljepljive Đonovi Znak Upozorenja Traka Trenja Brusni Ljepilo Za

( 0 )
14.23 kn 10.24 kn

Informacije o proizvodu

Tražite rješenje za sprečavanje pada ili klizanja?Naša противоскользящая traka s mat površinom od PVC-a čvrsto se drži bilo koje površine, bezopasno i безвкусна.Također ga možete nasjeckati u skladu s vašim potrebama.Ne stavljajte ugroziti sigurnost, kupite našu противоскользящую trake već danas!

Naziv proizvoda: znak upozorenja oznaka za stubišta na prvom katu

Težina proizvoda: 300 g

Veličina proizvoda: 500x5x0,8 cm

Materijal proizvoda: PVC

OBAVIJEST:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog različitih mjerenja ručno dozvoljeno je razlika u iznosu od 1-2 vidi

Popis:

Противоскользящая trake Za Stepenice * 1

Detalje o proizvodu

1. Povećana sigurnost: Naša противоскользящая traka s vodonepropusnom i non-slip mat površinom od PVC-a stvara dodatni sloj zaštite od klizanja i padova, pružajući sigurno okruženje za sve.

2. Izvrsna adhezija: Naša противоскользящая traka ima самоклеящуюся dizajn, obećavaju dugotrajno korištenje.S lakoćom pretvorite bilo koju površinu u zonu slobodnu od klizanja, jer to se lako наклеивается i ostaje na mjestu, ne отваливаясь.

3. Sprječavanje rizika: Eliminirati rizik od klizanja i padova kroz naše protukliznih traka.Ima jasne znakove upozorenja za sigurnost ljudi i jednostavno nanošenje za zaštitu bilo koje površine.

4. Održivost: Naša противоскользящая traka pruža sigurnost na bilo kojoj površini.To je bezopasan, neukusno i sigurno za okoliš, tako i za čovjeka.

5. Fleksibilnost u korištenju: Zahvaljujući našem protukliznih traka, koje se mogu jednostavno rezati u skladu s vašim individualnim potrebama, pružajući maksimalnu sigurnost, vaša stepenice, rampe ili na podu će biti savršeno uklapaju u vaš dekor.

Više informacija

  • Vrsta - Ostalo
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w38320


Naši (0)

Također mogu se sviđa