MAX98357 Pojačalo Безфильтровая Аудиоплата MAX98357A Klasa D Безфильтровый Pojačalo Breakout Board Audio I2S 3W za Malina Pi

( 0 )
63.96 kn 30.71 kn

Informacije o proizvodu

MAX98357 Sučelje za Isključivanje Pojačala DAC-Dekoder MAX98357A Klasa D Безфильтровый Pojačalo Audio-Naknada I2S 3W za Audio

Karakteristike:

1. Efikasan pojačalo klase D: DAC-dekoder MAX98357A amplifier bijeg interface pruža moćno pojačanje zvuka pri niskoj энергопотреблении i minimalnim тепловыделении, što ga čini optimalno rješenje kako za fiksne tako i za mobilne projekte, zahtijevaju izravno spajanje zvučnika.

2. Estrih sučelje I2S: Koristeći sučelje I2S za komunikacije sa mikrokontrolerima ili digitalnim аудиоустройствами, аудиоплата MAX98357A amplifier bez filtera pruža besprijekoran i preciznu reprodukciju zvuka, pruža kvalitetan zvuk za potpunog uranjanja u proces slušanja.

3. Najmanje vanjskih komponenti: Dizajniran je kako bi se smanjila potreba za vanjskim komponentama, modul аудиоусилителя MAX98357A bez filtera smanjuje složenost i troškove vanjskih krugova, pružajući jednostavnu integraciju u različite audio sustav bez ugrožavanja kvalitete i funkcionalnosti.

4. Snažne značajke pogona: Zahvaljujući pouzdan mogućnostima izlaznog pogona modul pojačala-dekoder MAX98357A može raditi sa širokim rasponom импедансов zvučnika, pružajući snagu do 3,2 W na dinamiku 4Ω pri naponu napajanja od 5v, što je pogodan za širok spektar аудиоприложений.

5. Integrirane Zaštitne funkcije: Аудиоплата bijeg s безфильтровым servo uključuje skup zaštitnih funkcija, kao što su zaštita od pregrijavanja i kratkog spoja, štite čip i priključene uređaje od slučajnog oštećenja, čime se osigurava dugi vijek trajanja i pouzdanost.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Tip: Modul

Stanje: Novo

Opis:

Naknada digitalni аудиоусилителя I2S za Malina Pi. uzima digitalni zvuk kroz sučelje I2S, pretvara ga u analogni signal i pojačava za direktno spajanje zvučnika.On kombinira цифроанализ I2S i аудиоусилитель na jednoj ploči.Mali modul стереоусилителя ima kapacitet do 3,2 W na zvučnicima s импедансом 4 Ohma. pojačala klase D. može raditi od 2,7 v do 5,5 V. Pojačalo također se može koristiti kao аудиоусилителя.Zahvaljujući snage pojačala modul je posebno pogodan za mobilne uređaje i projekata s baterijskim napajanjem.Audio I2S podržava razine 3,3 v i 5 V. pojačanje se može podesiti na slijedeće vrijednosti putem prijave pojačanje: 3 db, 6 db, 9 db, 12 db 15 db.

Zadani стереосигнал (L + R) pomiješana za formiranje izlaznog signala. Za promjenu ponašanja, može se koristiti otpornici, da se pojavi samo na L ili R

Karakteristike:

Snaga 3,2 W pri 10% THD, otpor zvučnika od 4 Ohma, napon 5 v

Radni napon: 2,7-5,5 U

77 db PSRR pri frekvenciji od 1 khz

Выбираемое pojačanje: 3 db, 6 db, 9 db, 12 db 15 db

Veličina proizvoda: 18.00x18.00x3.00 mm/0.71x0.71x0.12 inča

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 * Dekoder DAC sa sučeljem za isključivanje pojačala

Više informacija

  • Način komunikacije - Drugo
  • Kompatibilnost - Sve kompatibilne
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Naziv - VAKIND
  • Opremljen kamerom - No
  • Broj modela - Аудиодекодер
  • Stanje skupštine - Gotovo je gotovo

SKU: w3729


Naši (0)

Također mogu se sviđa