Beskrajne olovka Vječni Olovka Bez Tinte | Infinite Olovka | Reusable Стираемая Ručka Bez Tinte, Bez Ograničenja | Bezvremenski Olovke K1KF

( 5 )
26.79 kn 3.56 kn

Oznake za robe: olovke bez tinte eternal olovka, beskrajne vječni olovka, Vječni стираемый olovka, beskrajne piše olovka

Informacije o proizvodu

Karakteristike:

OOTDTY

Olovka bez tinte: Olovke bez tinte izrađeni su od kvalitetne plastike i metala, koji su izdržljivi, da ih nije lako razbiti i imaju dugi vijek trajanja.

Glatka rukopis: Olovke bez tinte pružaju vam udoban iskustvo pisma, rukopis je dobivena glatka, ga lako razbiti, lako izbrisati. Нескользящий čvrst držač za olovke, lako držati, više prikladan za korištenje.

Prijenosni vječni olovka: omogućuje lako pisati, ne brinući se o перебоях s tintom.Sjajna i izvrstan dizajn s omjerom težine i udobnost pogodna za djecu i odrasle, posjedovanje desnom ili левшой.

Moderan dizajn: Savjet ima spiralno mlaznicu, koja se može lako skinuti i zamijeniti, ne затачивая olovke ili tinte.Koristite ovu olovku bez tinte za umjetničke projekte, kao što je crtanje, skice, vođenje dnevnika, bilješke, scrapbooking i mnogo drugog.

Praktične darove: možete Ga koristiti kao praktičan poklon za djecu, učenike, nastavnike, prijatelje.Oni ne troše drva, bezopasne su za okoliš, ne zagađuju okoliš, nemaju mirisa i siguran za korištenje; oni će biti zaprepašteni, stekavši takav lijep poklon.

Tehničke karakteristike:

Materijal: metal, drvo

Boja: kao na slici

Mogućnosti stila:

Na raspolaganju 4 stila, kao što je prikazano na slici.

Težina paketa: oko 21 g

Veličina: oko 15 cm/ 5,90 inča

Set uključuje:

1 kom. x olovka bez tinte

Napomena:

Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.Molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego se kladiti.

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.Hvala!

Više informacija

  • Naziv - Zgodan
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina

SKU: w36452


Naši (3)

Autor: Klijent
| 2023-08-21

Hvala

Autor: Klijent
| 2023-11-12

Izvrsna kvaliteta. Ja sam uvijek za kupiti ga. Dostava se vrši u roku. Odličan dućan. Preporučeni

Autor: Klijent
| 2023-10-12

Vrlo sretan zbog toga :)

Također mogu se sviđa