Rosabeauty Curly Grozdovima Kovrčavu Kosu 100% Grozdovima od Ljudske Kose Deal Remy Nature Color 1/3/4 Snopa Kose Za Izgradnju ljudske kose

( 0 )
2 513.85 kn 1 759.67 kn

Oznake za robe: pramenova kose

Informacije o proizvodu

KOLIKO GREDE NA CIJELU GLAVU?

Naša kosa na 95-100 g u grede / 3,5 grama, obično za stvaranje ispunjenje шевелюры dovoljno 3 grede, ako je veličina vaše glave više standardne ili želite napraviti frizuru bujne i lijepe, bolje vam je da bi još jedan snop.

Da bismo vam pomogli odabrati pravu dužinu kose, molimo vas, pročitajte u nastavku.

Ovisno o obliku arabeska željeni stil - od ravne, valovite do penjanje - dužina kose će se u skladu s tim razlikuju.

Dužina kose na pojedinim stranicama proizvoda naveden je kao "konačna dužina", to jest duljina na trenutak istezanje kose.

Besplatna dostava, narudžba će biti poslana preko DHL-a obično u roku od 24 sata.Obično roba stići u roku od 2-5 radnih dana nakon slanja.Možete podići kosu u našoj trgovini physical salon store (SAD) za sve kupovine.Ako imate bilo kakvih zahtjeve za poslije-prodajne usluge (povrat i zamjenu), molimo vas, kontaktirajte nas, ili možete se obratiti direktno u naš salon-shop.

Ako ste nečim nezadovoljni,

molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar, odlučim se svi problemi iza vas.Molimo, zapamtite da je rok valjanosti nalog je istekao, ali naš servis još nije završen.

što je kosa mi prodajemo?

Wersquore ponosan, da opskrbljuje grozdovima od 100% prirodne kose i čipke, zatvarač širom svijeta.

Svi naši proizvodi su zasigurno su izrađeni od prirodne kose: neobojeni, neobrađeni, cjelovite, zdrave i lijepe.

Povrati i razmjene

Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni s kupnjom, možete zamijeniti odgovarajući proizvod na druge, osim početne cijene dostave, u roku od 3 dana od dana primitka polaska, pod uvjetom poštivanja odgovarajuće postupke za povrat i preporuka o dopuštenosti.

* Napomena: U skladu sa saveznim sanitarna pravila, sve proizvode, koji dolaze u naš odjel za povrat i razmjene, moraju biti u izvornom stanju.Ne možemo prihvatiti kose, koje su raspušten ili predmet manipulacije za stjecanje u bilo kojem obliku.

Koliko dugo će trajati grede?

Uz pravilnu njegu grede obično nedostaje na 6-8 mjeseci.

Dostava

Obično imamo standardno vrijeme obrade na sve narudžbe prije nego što je 24-48 sati (može biti promijenjeno u vezi s rasprodaje ili blagdana).U nastavku je sažetak cijene oborio na način dostave.

Više informacija

  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Tip ljudske kose - Brazilski kosu
  • Klasa materijala - Remy Kosa
  • Naziv - rosabeauty
  • Tip aplikacije - Mortise
  • Отбеливаемость - #27
  • Broj modela - HW2ANCTC
  • Tekstura - Curly kovrče

SKU: w362025


Naši (0)

Također mogu se sviđa