3D Žuto paperweight Od Komaraca Jedinstveni Dizajn Ukrasa, Figurica paperweight Društvene Pribor Za Organizaciju Radnog Prostora radna površina Ukras

( 5.00 )
100.83 kn 64.54 kn

Informacije o proizvodu

Vrhunska kvaliteta: Naša proizvodi izrađeni su s najvećom pažnjom na detalje i upotrebom najkvalitetnijih materijala, što osigurava dugi vijek trajanja i izuzetne radne karakteristike.

Prekrasan dizajn: Naši proizvodi razlikuju prekrasnim dizajnom, koji je istovremeno estetski i funkcionalan, dodajući dodir elegancije i stila u bilo koji interijer.

Ukrasite svoj dom: Naši proizvodi su dizajnirani za poboljšanje atmosfere vašeg stambenog prostora, omogućujući vam da stvorite toplu i располагающую atmosferu koja odražava vaš osobni stil i ukus.

Savršen poklon: Tražite li poklon za zagrijavanje ili poseban poklon za voljenu osobu, naši proizvodi su idealan izbor.Zahvaljujući najvišoj kvaliteti i prekrasnog dizajna, oni su nužno izraditi impresionirati i oduševiti bilo kojeg primatelja.

Služba za korisnike: ponosni Smo što pružamo izuzetne usluge kupcima.Naš posvećen tim je uvijek spreman pomoći vam s bilo kojeg zahtjeva ili problema, pruža nesmetan i ugodan proces kupovine.

Naslov: 3D paperweight Mosquito Collection Amber

Materijal: smola

Veličina: kao na slici

Boja: kao na slici

U isporuku je uključeno: 3D paperweight Mosquito Collection Amber

Korisni savjeti:

1. Zbog efekta rasvjete i monitora, boje mogu se malo razlikovati.

2. Molimo, dopustite da male pogreške zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju!

3,1 cm = 10 mm = 0,39 inča

Više informacija

  • Vrsta - Setovi stolova
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Broj modela - 3D-press papier Mosquito Collection Amber
  • Materijal - smola

SKU: w352205


Naši (0)

Također mogu se sviđa