4 Komada Kutija za pohranu kabela za prijenos podataka Lokaciji Nositelji žica Organizator za kabel Esconder Linija za punjenje

( 0 )
62.94 kn 33.97 kn

Informacije o proizvodu

Opis

Možete ga koristiti za povezivanje USB kabela, kabela za prijenos podataka, kabel miša, kabela slušalice, punjač žice ili drugih kabela malog promjera.Rotirajuća dizajn, uz pomoć koje možete savršeno rasporedili neuredno nalazi žice, jednostavan za korištenje.Ovaj kabelski organizator je malih dimenzija i lagan.Možete ga staviti u džep, ruksak ili kofer, kada izlazite iz kuće.

Karakteristike

-Boja: prozirna, plava, narančasta, žuta

-Materijal: polipropilen

-Veličina: 6.30X6.30X1.70 cm / 2.48X2.48X0.67 cm.

- To je kompaktan uređaj za namatanje kabela omogućuje brzo i učinkovito наматывать kablovi, a možete ga koristiti za različite vrste kablova, kao što su slušalice, USB kabel, kabel za punjenje i još mnogo toga.

- Uz pomoć ovog uređaja za namatanje kabela možete pažljivo наматывать gotovo svi kablovi, koristite svakodnevno, što čini vaš dom ili radno mjesto djelotvorniji.

- Dobar materijal, izdržljiva, dugotrajna za različite uporabe.Držite kablove u čistoći i lako ih je pronaći.

- Možete za nekoliko sekundi je idealno rastaviti duge mat kablovi, sakriti ih i učiniti opreznim, kao i zaštititi od prašine.

- Naša jedinica za upravljanje kabelima će vam pomoći da postignete svoje ciljeve organizacije i mreže kabelske kuće, u svojoj kabini ili na radnom stolu u uredu.

4 x kabelskih моталок.

Više informacija

  • Lik 1 - Blok upravljanja kabelima
  • Lice 3 - Kutija-organizator za kabel
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Особенности4 - Uređaj Za Namatanje Kabela Slušalice
  • Lik 2 - kutija za spremanje kabela
  • Особенности5 - Uređaj Za Namatanje Kabela slušalice

SKU: w3504


Naši (0)

Također mogu se sviđa